Libnet.ro
UNICEF

01:05

Parlamentul European: Cetatenii UE care se muta in alt stat membru pot sa-si transfere drepturile la pensie

B1 B1,
Parlamentul European: Cetatenii UE care se muta in alt stat membru pot sa-si transfere drepturile la pensie

Parlamentul European a adoptat, marti, o Directiva prin care cetatenii europeni care se muta in alt stat membru vor putea sa isi transfere toate drepturile la pensie. Directiva, care urmeaza sa fie aprobata. continuă pe B1

Crin Antonescu il invita pe Mircea Diaconu sa se alature liberalilor daca va castiga un mandat in Parlamentul European

Presedintele PNL, Crin Antonescu, l-a invitat sambata pe Mircea Diaconu sa se alature grupului de europarlamentari liberali in cazul in care va castiga un loc ca independent in Parlamentul European la alegerile din 25 mai, scrie Agerpres.

De ce sunt romanii dezinteresati de alegerile pentru Parlamentul European?

Ne-am obisnuit ca participarea alegatorilor romani la alegerile pentru Parlamentul European sa fie extrem de mica 29,5% in 2007, 27,8% in 2009). Ne multumim sa spunem ca asa e in toata Europa, ceea ce nu-i chiar asa: la nivelul intregii Uniuni, rata participarii a fost in 2009 de 43%. E drept, a scazut constant, de la 62% in 1979, anul primelor alegeri directe).

Parlamentul European: Contribuabilii nu vor mai plati pentru falimentul bancilor

Parlamentul European a aprobat, marti, trei proiecte legislative pentru ca bancile sa se pregateasca pentru falimente si sa nu se mai bazeze pe contribuabili sa le acopere pierderile. Statele participante la.

Liberalii il asteapta pe Mircea Diaconu sa se inscrie in grupul ALDE din Parlamentul European

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sambata, ca liberalii il asteapta pe Mircea Diaconu sa se inscrie in grupul ALDE din Parlamentul European daca va obtine un mandat de europarlamentar in urma.

Sa-l ajutam pe Stolojan sa se pensioneze din Parlamentul European

Europarlamentarul PMP Elena Basescu a declarat ieri, in Sibiu, ca este cel mai activ europarlamentar roman, atacandu-si fostii colegi din PDL, printre care europarlamentarul Theodor Stolojan, despre care a spus ca trebuie ajutat sa se pensioneze, potrivit Agerpres.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )