Libnet.ro
UNICEF

14:45

Parlamentul European a votat RENUNTAREA la ora de vara/iarna

B1 B1,
Parlamentul European a votat RENUNTAREA la ora de vara/iarna

Parlamentul European a adoptat rezolutia prin care se renunta la ora de vara si ora de iarna cu 384 voturi pentru, 153 de voturi impotriva si 12 abtineri. Aceasta decizie a fost luata din cauza efectelor pe. continuă pe B1

Trecerea la ora de vara s-ar putea modifica. Parlamentul European cere o evaluare a regulilor

Deputatii europeni au cerut o evaluare a regimului actual al orei si, daca este necesar, o revizuire a regulilor, intr-o rezolutie adoptata joi in Parlamentul European la Strasbourg, informeaza legislativul.

Parlamentul European a adoptat o lege pentru reducerea emisiilor de CO2 din industrie

Parlamentul European a adoptat marti, in sesiune plenara la Strasbourg, o lege pentru reducerea emisiilor de CO2 din industrie in Uniunea Europeana, pentru a incepe implementarea angajamentelor din Acordul de la Paris privind schimbarile climatice, Romania si Bulgaria primind o derogare de la interdictia de a folosi un fond nou creat din schema UE de comercializare a emisiilor pentru a moderniza sistemele centralizate de incalzire cu combustibil fosil.

Parlamentul European va democratiza accesul romanilor la servicii online

Astazi, 6 februarie, Parlamentul European va vota implementarea unui proiect menit sa previna geoblocarea nejustificata, iar beneficiile vor fi semnificative. Internetul ar putea deveni un loc mai liber pentru noi toti, daca Parlamentul European va vota o decizie menita sa democratizeze accesul la servicii online din fiecare colt al mapamondului. La ora actuala, in functie [].

Tudorel Toader si Victor Negrescu, intalnire cu Frans Timmermans la Strasbourg inainte de dezbaterea pe legile justitiei din Parlamentul European

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, s-a intalnit marti dimineata cu prim-vicepresedintele Comisiei Europene Frans Timmermans la Strasbourg, in contextul in care miercuri va avea loc dezbaterea din Parlamentul European pe legile justitiei din Romania. Intalnirea, la care a participat si Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, a durat putin peste o ora.

Liderul verzilor din Parlamentul European, despre dezbaterea pe legile justitiei din Romania: Suntem ingrijorati, sute de mii de romani au protestat in strada, imi imaginez ca nu au vrut sa ia aer curat

Co-presedintele grupului Verzilor/Aliantei Libere Europene din Parlamentul European, Philippe Lamberts, a declarat marti, intr-o conferinta de presa la Strasbourg, ca motivul pentru care grupul sau a initiat dezbaterea privind schimbarile legilor justitiei din Romania se leaga de faptul ca guvernul de la Bucuresti pare ca incearca sa se asigure ca politicienii ies nevatamati din ceea ce ei numesc fapt de coruptie minore, mentionand amplele proteste din Romania. Am vazut sute de mii de oameni protestand in strada, imi imaginez ca nu a fost pentru ca era vremea frumoasa si au vrut sa ia aer curat, a spus acesta, raspunzand unei intrebari din partea jurnalistilor romani. Dezbaterea privind legile justitiei din Romania va avea loc miercuri, in jurul 18. 30 ora Romaniei, iar in cadrul acesteia va lua cuvantul si prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans.

Tudorel Toader, intalnire cu Frans Timmermans la Strasbourg inainte de dezbaterea pe legile justitiei din Parlamentul European

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, s-a intalnit marti dimineata cu prim-vicepresedintele Comisiei Europene Frans Timmermans la Strasbourg, in contextul in care miercuri va avea loc dezbaterea din Parlamentul European pe legile justitiei din Romania. Intalnirea, la care a participat si Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, a durat putin peste o ora. UPDATE Vezi ce spune Ministerul intr-un comunicat despre intalnire.

Dezbaterea pe Romania din Parlamentul European: PSD a trimis membrilor PPE e-mail-uri cu declaratii ale lui Basescu in care lauda legile justitiei

Europarlamentarul PSD Victor Bostinaru a transmis prin e-mail tuturor parlamentarilor din grupul PPE - cel mai mare grup din cadrul Parlamentului European - un articol din ziarul romanesc in limba engleza Nine O'Clock in care este citat fostul presedinte Traian Basescu laudand legile justitiei, potrivit unor informatii obtinute de HotNews. ro. Gestul precede dezbaterea pe legile justitiei din Parlamentul European de la Strasbourg care are loc miercuri dupa-amiaza, la initativa grupului Verzilor.

Modificarile aduse legilor justitiei din Romania, dezbatute in Parlamentul European. Europarlamentar portughez: Cum este posibil ca un om ca Liviu Dragnea, cu trei dosare penale, sa mai ramana in functie?

Parlamentul European, reunit in sesiune plenara la Strasbourg, a dezbatut miercuri modificarile aduse legilor justitiei din Romania. Europarlamentarii romani membri ai PSD si ALDE au incercat sa explice ca lupta anticoruptie de la noi din tara este, de.

Mircea Badea: Dezbaterea din Parlamentul European mi-a rezolvat orice fel de iluzie as fi avut despre aceasta institutie

Parlamentul European, reunit in sesiune plenara la Strasbourg, va discuta miercuri dupa-amiaza modificarile la legile justitiei din Romania, in prezenta ministrului Justitiei, Tudorel Toader. Dezbaterea,.

Tudorel Toader, critici dupa dezbaterile din Parlamentul European: S-au spus neadevaruri. Discurs politicianist, cu pretext juridic

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat miercuri ca in dezbaterile din Parlamentul European pe legile justitiei s-au spus multe lucruri neadevarate si s-a plang ca nu a fost lasat sa ia cuvantul in pl.

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )