Libnet.ro
UNICEF

18:45

Parlamentul se reuneste in sedinta comuna pentru a discuta referendumul propus de Traian Basescu

Hotnews Hotnews,
 Parlamentul se reuneste in sedinta comuna pentru a discuta referendumul propus de Traian Basescu

Parlamentul se reuneste marti in sedinta comuna, pe ordinea de zi aflandu-se si scrisoarea presedintelui Traian Basescu privind organizarea unui referendum pe tema Legislativului unicameral si reducerii numarului de parlamentari la maximum 300, potrivit Agerpres. Traian Basescu a fost intrebat marti seara, cu ocazia declaratiei de presa sustinuta la Cotroceni, daca va merge marti in Parlament, si a raspuns, in gluma: De ce? Ma suspenda?. continuă pe Hotnews

Parlamentul respinge referendumul propus de Traian Basescu. PSD a votat alaturi de PDL in favoarea referendumului, PNL impotriva/ Puiu Hasoti catre PSD: Avem in programul USL Parlament bicameral, e de neinteles cum ati votat pentru referendum

Parlamentul a respins marti, avizul favorabil a Comsiei Juridice privind solicitarea presedintelui Traian Basescu de organizare a unui nou referendum. PSD si PDL au votat pentru solicitarea presedintelui in timp ce PNL a votat impotriva, UDMR si PPDD s-au abtinut. Raportul Comsiei a obtinut 191 pentru, 123 impotriva si 69 de abtineri, De precizat este ca raportul nu a intrunit numarul necesar de voturi pentru a fi adoptat. Avizul Parlamentului este unul consultativ.

Parlamentul respinge referendumul propus de Traian Basescu

Parlamentul a respins marti, cu 191 de voturi impotriva, 69 de abtineri si 129 pentru, solicitarea presedintelui Traian Basescu privind organizarea unui nou referendumpe tema Legislativului unicameral si reducerii numarului de parlamentari la maximum 300. Avizul Parlamentului este unul consultativ. Traian Basescu a fost intrebat marti seara, cu ocazia declaratiei de presa sustinuta la Cotroceni, daca va merge marti in Parlament, si a raspuns, in gluma: De ce? Ma suspenda?.

Parlamentul discuta marti referendumul propus de Traian Basescu

Marti va avea loc plenul reunit al Parlamentului Romaniei in care alesii isi vor exprima, incepand cu ora 11:00, punctul de vedere legat de referendumul propus de Traian Basescu, transmite Mediafax. Este vorba.

Aviz favorabil pentru referendumul propus de presedintele Basescu: Plenul reunit va dezbate proiectul marti dimineata

Comisiile juridice reunite ale Parlamentului au dat aviz favorabil pentru referendumul propus de presedintele Traian Basescu privind Parlamentul unicameral. Avizul dat de senatorii si deputatii din comisiile.

Cezar Preda : PDL nu trebuie sa se arunce orbeste in referendumul propus de Traian Basescu.

Vicepresedintele PDL Cezar Preda spune ca PDL nu trebuie sa se arunce orbeste in referendumul propus de Traian Basescu, sustinand ca tema Parlamentului unicameral a fost deja transata intr-un alt referendum, iar daca puterea nu a respectat rezultatele primului referendum nu o va face nici acum, consemneaza Mediafax. Cezar Preda a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa sustinuta la Constanta, ca sambata a avut o sedinta de lucru pe regiunea Sud-Est, la care s-a discutat si despre .

Lazaroiu: Referendumul propus de Traian Basescu este un mijloc de presiune asupra politicienilor

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu, membru fondator al Fundatiei Miscarea Populara, apreciaza referendumul propus de presedintele Traian Basescu pe tema Parlamentului unicameral drept un mijloc de pres.

Cezar Preda: PDL nu trebuie sa se arunce orbeste in referendumul propus de Traian Basescu

Vicepresedintele PDL Cezar Preda ii indeamna pe democrat-liberali sa nu se arunce orbeste in referendumul propus de Traian Basescu, sustinand ca tema Parlamentului unicameral a fost deja transata intr-un alt referendum.

Cezar Preda: PDL nu trebuie sa se arunce orbeste in referendumul propus de Traian Basescu

Vicepresedintele PDL Cezar Preda spune ca PDL nu trebuie sa se arunce orbeste in referendumul propus de Traian Basescu, sustinand ca tema Parlamentului unicameral a fost deja transata intr-un alt.

Explicatia deloc SOCANTA pentru care REFERENDUMUL lui Basescu va fi organizat degeaba.

Poporul roman este prost si nu trebuie lasat sa decida in chestiuni importante ale statului, decat prin intermediul alesilor sai. Vi se pare revoltator acest enunt? Ei bine, cam asa se poate traduce modul in care gandeste majoritatea politicienilor romani, dupa felul in care a inteles sa respecte institutia referendumului in Romania. Sa o luam cu inceputul. In martie 2007, Comisia de la Venetia, mai exact Comisia Europeana pentru Democratie prin Drept, a intocmit un Cod de bune practici in .

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2171 seconds )