Libnet.ro
UNICEF

13:00

Cezar Preda: PDL nu trebuie sa se arunce orbeste in referendumul propus de Traian Basescu

Antena3 Antena3,
Cezar Preda: PDL nu trebuie sa se arunce orbeste in referendumul propus de Traian Basescu

Vicepresedintele PDL Cezar Preda spune ca PDL nu trebuie sa se arunce orbeste in referendumul propus de Traian Basescu, sustinand ca tema Parlamentului unicameral a fost deja transata intr-un alt. continuă pe Antena3

Cezar Preda : PDL nu trebuie sa se arunce orbeste in referendumul propus de Traian Basescu.

Vicepresedintele PDL Cezar Preda spune ca PDL nu trebuie sa se arunce orbeste in referendumul propus de Traian Basescu, sustinand ca tema Parlamentului unicameral a fost deja transata intr-un alt referendum, iar daca puterea nu a respectat rezultatele primului referendum nu o va face nici acum, consemneaza Mediafax. Cezar Preda a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa sustinuta la Constanta, ca sambata a avut o sedinta de lucru pe regiunea Sud-Est, la care s-a discutat si despre .

Cezar Preda: PDL nu trebuie sa se arunce orbeste in referendumul propus de Traian Basescu

Vicepresedintele PDL Cezar Preda ii indeamna pe democrat-liberali sa nu se arunce orbeste in referendumul propus de Traian Basescu, sustinand ca tema Parlamentului unicameral a fost deja transata intr-un alt referendum.

Preda: PDL nu trebuie sa se arunce orbeste in referendumul propus de Basescu

Vicepresedintele PDL Cezar Preda spune ca PDL nu trebuie sa se arunce orbeste in referendumul propus de Traian Basescu, sustinand ca tema Parlamentului unicameral a fost deja transata intr-un alt referendum, iar daca puterea nu a respectat.

Lazaroiu: Referendumul propus de Traian Basescu este un mijloc de presiune asupra politicienilor

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu, membru fondator al Fundatiei Miscarea Populara, apreciaza referendumul propus de presedintele Traian Basescu pe tema Parlamentului unicameral drept un mijloc de pres.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )