Libnet.ro
UNICEF

01:05

Parlamentul stinge luminile sambata seara, pentru a marca Ora Pamantului in Romania

B1 B1,
Parlamentul stinge luminile sambata seara, pentru a marca Ora Pamantului in Romania

Iluminatul festiv al Palatului Parlamentului va fi intrerupt sambata, intre orele 20. 30, pentru a marca actiunea voluntara de protejare a mediului Earth Hour Ora Pamantului in Romania. Camera. continuă pe B1

Ora Pamantului 2014: Ministerele din Romania si institutiile subordonate vor stinge lumina ...

Sambata, in intervalul orar 20. 30 si 21. 30, ministerele din Romania si toate institutiile aflate in coordonarea acestora vor stinge lumina. In acest mod, institutiile statului se alatura initiativei Ora Pamantului 2014, informeaza Mediafax. Ministerul Mediului si Schimbarilor Climatice informeaza ca, la propunerea ministrului Attila Korodi, in sedinta de Guvern de miercuri s-a convenit ca toate ministerele si institutiile aflate in coordonarea acestora sa se alature initiativei Ora Pamantului .

Si jandarmii satmareni vor stinge luminile de Earth Hour pentru a promova consumul rational de energie

Jandarmii satmareni impreuna cu colegii din tara se vor alatura initiatorilor si participantilor acestei campanii ecologice, prin stingerea luminilor si oprirea aparatelor electrice din locuintele proprii, reducandu-se astfel consumul de energie si, implicit, poluarea. Toate, cu ocazia Orei Pamantului.

Romania trece in noaptea de sambata spre duminica la ora oficiala de vara.

Romania trece in noaptea de sambata spre duminica la ora oficiala de vara, ceasurile urmeaza sa fie date inainte cu o ora, astfel ca ora 3. 00 va deveni ora 4. 00, informeaza Mediafax. Ora oficiala de vara este aplicata intre ultima duminica din luna martie si ultima duminica din octombrie. Pentru trecerea la ora oficiala de vara, ceasurile vor fi date inainte cu o ora, astfel ca duminica 30 martie, care va avea 23 de ore, va fi cea mai scurta zi din an. Trecerea la ora oficiala de vara nu va .

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2435 seconds )