Libnet.ro
UNICEF

07:15

Romania trece in noaptea de sambata spre duminica la ora oficiala de vara.

România Liberă România Liberă,
Romania trece in noaptea de sambata spre duminica la ora oficiala de vara.

Romania trece in noaptea de sambata spre duminica la ora oficiala de vara, ceasurile urmeaza sa fie date inainte cu o ora, astfel ca ora 3. 00 va deveni ora 4. 00, informeaza Mediafax. Ora oficiala de vara este aplicata intre ultima duminica din luna martie si ultima duminica din octombrie. Pentru trecerea la ora oficiala de vara, ceasurile vor fi date inainte cu o ora, astfel ca duminica 30 martie, care va avea 23 de ore, va fi cea mai scurta zi din an. Trecerea la ora oficiala de vara nu va . continuă pe România Liberă

Romania trece la ora de vara in noaptea de sambata spre duminica: Ora 3:00 va deveni ora 4:00

Romanii vor trece la ora oficiala de vara in noaptea de sambata spre duminica, cand ora 03:00 va deveni ora 04:00. Ceasurile vor fi date inainte cu o ora, astfel ca duminica 30 martie, careva avea 23.

Romania trece la ora oficiala de vara in noaptea de sambata spre duminica

Romania trece in noaptea de sambata spre duminica la ora oficiala de vara, ceasurile urmand sa fie date inainte cu o ora, astfel ca ora 3:00 va deveni ora 4:00. Ora oficiala de vara este aplicata intre ultima duminica din luna martie si ultima duminica din octombrie. Pentru trecerea la ora oficiala de vara, ceasurile vor fi date inainte cu o ora, astfel ca duminica 30 martie, care va avea 23 de ore, va fi cea mai scurta zi din an.

Romania trece la ORA DE VARA. Cum va trebui sa potrivim ceasurile in noaptea de sambata spre duminica

Romania trece in noaptea de sambata spre duminica la ora oficiala de vara, ceasurile urmand sa fie date inainte cu o ora, astfel ca ora 3. 00 va deveni ora 4. Ora oficiala de vara este aplicata intre.

Romania trece la ora de vara in noaptea de sambata spre duminica: ora 3.00 devine ora 4.00. Cum ni se schimba viata

In noaptea de sambata spre duminica, Romania va trece la ora oficiala de vara. Va trebui sa dam ceasurile inainte, astfel incat ora 03. 00 devine ora 04. Mersul trenurilor nu se va schimba, dar asupra bioritmului uman se pot constata unele efecte.

in acest weekend trecem la ora de vara

In noaptea de sambata spre duminica, acele ceasurilor vor fi date cu o ora inainte, astfel incat ora 3. 00 va deveni ora 4.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1946 seconds )