Libnet.ro
UNICEF

11:45

Parlamentul voteaza luni constituirea comisiilor de control SRI si SIE si inceperea anchetei privind presupusa gaura in buget

Hotnews Hotnews,
 Parlamentul voteaza luni constituirea comisiilor de control SRI si SIE si inceperea anchetei privind presupusa gaura in buget

Senatul si Camera Deputatilor se reunesc, luni, in sedinta comuna pentru a imputernici comisiile de buget-finante sa faca o ancheta parlamentara ce vizeaza rectificarea bugetului de stat pe 2016 si pentru a constitui comisiile de control SRI si SIE, anunta Agerpres. continuă pe Hotnews

Parlamentul voteaza luni constituirea comisiilor de control SRI, SIE si ancheta vizand rectificarea bugetului pe 2016

Senatul si Camera Deputatilor se intalnesc luni pentru a stabili infiintarea unor comisii de buget-finante care sa ancheteze rectificarea bugetului de stat pe 2016 si pentru a constitui comisiile.

Parlamentul decide, luni, componenta comisiilor de control a SRI si SIE

Senatul si Camera Deputatilor decid, luni, in sedinta comuna, componenta comisiilor de control SRI si SIE, precum si a comisiei privind revolutionarii din decembrie 1989. Tot luni, Parlamentul decide daca comisiile de buget-finante vor face o ancheta parlamentara vizand rectificarea bugetului de stat pe 2016.

Surse: Parlamentul voteaza luni noile comisii pentru controlul SRI si SIE

Plenul comun al Parlamentului va fi convocat, luni, la ora 16:00, pe ordinea de zi figurand, pe langa constituirea Comisiei de ancheta pentru rectificarile bugetare din 2016, si votul asupra componentei comisiilor pentru controlul SRI si SIE, au mentionat, vineri,pentru Mediafax, surse parlamentare.

Comisii de control SRI si SIE vor fi constituite luni in Parlament: PSD preia sefia comisiei SRI, PNL primeste sefia comisiei PNL (VIDEO)

Senatul si Camera Deputatilor se reunesc, luni, in sedinta comuna pentru a constitui Comisiile de control SRI si SIE. Potrivit unor surse politice, sefia Comisiei de control a activitatii SRI va fi a.

Senatorul Adrian Tutuianu, presedintele comisiei de control a SRI: Marti chemam conducerea Serviciului in Parlament

PSD a prelua sefia ambelor comisii de control SRI si SIE, iar senatorul Adrian Tutuianu, fost presedinte al CJ Dambovita, este noul presedinte al Comisiei SRI.

Liviu Dragnea: Vreau ca PSD sa conduca si Comisia de control a SIE

Presedintele PSD si seful Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a sustinut, luni, ca sefia Comisiei de control a SIE nu va reveni liberalilor. Totodata, el a mai precizat ca isi doreste ca aceasta comisie sa fie condusa tot de un social-democrat.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )