Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea: Vreau ca PSD sa conduca si Comisia de control a SIE

România Liberă România Liberă,
Liviu Dragnea: Vreau ca PSD sa conduca si Comisia de control a SIE

Presedintele PSD si seful Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a sustinut, luni, ca sefia Comisiei de control a SIE nu va reveni liberalilor. Totodata, el a mai precizat ca isi doreste ca aceasta comisie sa fie condusa tot de un social-democrat. continuă pe România Liberă

Comisia parlamentara SIE este negociata pentru PNL. Liviu Dragnea sugereaza ca PSD va lua ambele comisii, SRI si SIE

Parlamentarii vor decide in cursul zilei de luni componenta comisiile pentru controlul Serviciului Roman de Informatii SRI) si a Serviciului de Informatii Externe SIE). Conform News. ro, Liviu Dragnea a sugerat, duminica seara, ca PSD ar putea prelua conducerea ambelor comisii de control ale serviciilor secrete.

Donald Trump i-a invitat pe Liviu Dragnea si Sorin Grindeanu la ceremonia de investire in functia de presedinte al Statelor Unite (FOTO)

Administratia republicana a lui Donald Trump i-a invitat pe Liviu Dragnea, presedinte PSD, si Sorin Grindeanu, premierul Romaniei, la ceremonia de inaugurare din 20 ianuarie, potrivit unui.

Liviu Dragnea: Comisia SRI din Parlament trebuie sa ancheteze scandalul Coldea si sa il cheme la audieri pe domnul director Hellvig

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminica seara, intr-o emisiune la Antena 3, ca scandalul Florian Coldea trebuie lamurit, iar noua comisie SRI din Parlament va trebui sa ancheteze aceste lucruri si sa il cheme la audieri pe Eduard Hellvig, cu care liderul PSD spune ca am avut o prietenie foarte stransa.

Liviu Dragnea, despre suspendarea generalului Florian Coldea: Noua Comisie SRI trebuie sa il cheme pe Eduard Hellvig la audieri

Noua comisie de control parlamentar al SRI, care se va constitui luni, dupa votul plenului reunit al Parlamentului, va trebui sa il cheme la audieri pe directorul Serviciului Roman de Informatii, Eduard Hellvig, pentru a clarifica decizia suspendarii generalului Florian Coldea, a declarat seful PSD, Liviu Dragnea, duminica seara.

Liviu Dragnea: Noua Comisie SRI trebuie sa il cheme pe Eduard Hellvig la audieri, sa dea explicatii cu privire la suspendarea lui Florian Coldea

Noua comisie de control parlamentar al SRI, care se va constitui luni, dupa votul plenului reunit al Parlamentului, va trebui sa il cheme la audieri pe directorul Serviciului Roman de Informatii, Eduard Hellvig, pentru a clarifica decizia suspendarii generalului Florian Coldea, a declarat seful PSD, Liviu Dragnea, duminica seara.

Liberalii contraataca: Senatorul PNL Florin Citu cere audierea lui Liviu Dragnea in scandalul gaurii de zece milioane de euro din buget (VIDEO)

Rasturnare de situatie in scandalul gaurii de zece milioane de euro din buget. Senatorul PNL Florin Citu cere audierea liderului PSD, Liviu Dragnea, in Comisia de anchetare a rectificarilor din.

Ciolos, reactie dura pentru Dragnea: Supararea PSD ar putea veni si din faptul ca am refuzat amanarea implementarii in 2017 a unor masuri din codul fiscal

Fostul premier Dacian Ciolos acuza PSD ca ar putea fi suparat pentru ca a refuzat sa amane reducerea TVA si eliminarea taxei pe stalp si a supra-accizei la carburanti. Intr-un document postat pe Facebook si intitulat Raspunsuri pentru Comisia despre nimic, Ciolos publica raspunsurile la acuzatiile lui Liviu Dragnea privind mandatul guvernului tehnocrat.

Liviu Dragnea: NU AM CERSIT in Cismigiu, nu o sa cersesc nici de aici inainte. De ce a facut seful PSD aceasta afirmatie

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a vorbit luni despre respingerea ordonantei care mareste salariile demnitarilor. Liderul PSD a spus ca nu o sa cerseasca in Cismigiu dupa ce salariile.

Liviu Dragnea, intrebat la Antena 3 cand va deveni prim ministru: Deocamdata, Sorin Grindeanu presteaza bine. Sper sa aiba capacitatea de a rezista tuturor tentatiilor - politice si de proiecte personale. / Nu vom mari nicio taxa

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica seara, la Antena 3, intrebat cand va deveni prim-ministru, ca Deocamdata, Sorin Grindeanu presteaza bine. Daca el si echipa lui rezista la programul de guvernare pe care eu l-am facut, termenele si proiectele vor fi respectate, Sorin Grindeanu va sta acolo tot mandatul. Sper sa aiba capacitatea de a rezista tuturor tentatiilor, de toate felurile: tentatii politice si tentatii de proiecte personale. Nu vom mari nicio taxa, a adaugat liderul PSD. Dragnea a mai spus, in emisiune, ca scandalul Florian Coldea trebuie lamurit, iar noua comisie SRI din Parlament va trebui sa ancheteze aceste lucruri si sa il cheme la audieri pe Eduard Hellvig, cu care liderul PSD spune ca am avut o prietenie foarte stransa.

Liviu Dragnea si Sorin Grindeanu, invitati la ceremonia de investire a lui Trump de un om de afaceri acuzat de coruptie. Presedintie: Seful PSD nu poate reprezenta statul. Romania va fi reprezentata de ambasadorul in SUA

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, si seful Guvernului, Sorin Grindeanu, au fost invitati in SUA pentru a asista la ceremonia de investire a lui Donald Trump. Administratia prezidentiala a revenit, ulterior, cu un comunicat de presa, in care precizeaza ca singurii care reprezinta, oficial, sefii de stat si de guvern, la astfel de evenimente, sunt sefii misiunilor diplomatice acreditati la Washington.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1971 seconds )