Libnet.ro
UNICEF

15:30

Senatorul Adrian Tutuianu, presedintele comisiei de control a SRI: Marti chemam conducerea Serviciului in Parlament

Adevărul Adevărul,
Senatorul Adrian Tutuianu, presedintele comisiei de control a SRI: Marti chemam conducerea Serviciului in Parlament

PSD a prelua sefia ambelor comisii de control SRI si SIE, iar senatorul Adrian Tutuianu, fost presedinte al CJ Dambovita, este noul presedinte al Comisiei SRI. continuă pe Adevărul

Adrian Tutuianu, noul presedinte al comisiei de control al SRI: Marti chemam conducerea Serviciului in Parlament

Presedintele comisiei parlamentare de control al SRI, senatorul PSD Adrian Tutuianu, a anuntat ca marti va adresa conducerii Serviciului o invitatie pentru a veni cat mai repede in fata Parlamentului pentru a da explicatii referitoare la situatia lui Florian Coldea.

SCANDALOS. Senatorul Adrian Tutuianu, anchetat de DNA, este sustinut de PSD pentru sefia Comisiei SRI

Senatorul Adrian Tutuianu este propunerea PSD pentru sefia Comisiei SRI, potrivit unor surse din acest partid.

SCANDALOS. Senatorul Adrian Tutuianu, anchetat de DNA, a fost ales presedinte al Comisiei SRI

Senatorul Adrian Tutuianu este propunerea PSD pentru sefia Comisiei SRI, potrivit unor surse din acest partid.

PSD preia presedintia comisiilor de control a serviciilor secrete: Adrian Tutuianu in fruntea comisiei SRI, Mihai Weber la comisia SIE (VIDEO)

Majoritatea parlamentara PSD-ALDE a stabilit persoana care va prelua conducerea Comisiei comune de control a SRI, in persoana fostului presedinte al Consiliului Judetean Dambovita, Adrian Tutuianu.

Adrian Tutuianu, anchetat de DNA, este sustinut de PSD pentru sefia Comisiei SRI

Senatorul Adrian Tutuianu este propunerea PSD pentru sefia Comisiei SRI, potrivit unor surse din acest partid.

Adrian Tutuianu: Comisia parlamentara de control a activitatii SRI va audia conducerea Serviciului (VIDEO)

Noul presedinte al comisiei parlamentare de control al activitatii SRI, Adrian Tutuianu, a declarat luni ca va trimite o solicitare la SRI si apoi se va stabili o data in care conducerea serviciului va fi.

Adrian Tutuianu a fost ales presedinte al Comisiei SRI

ACTUALIZARE 20:29 Tutuianu: Marti chemam conducerea Serviciului in Parlament Presedintele comisiei parlamentare de control al SRI, senatorul PSD Adrian Tutuianu, a anuntat ca maine va adresa conducerii Serviciului o invitatie pentru a veni cat mai repede in fata Parlamentului pentru a da explicatii referitoare la situatia lui Florian Coldea. *ACTUALIZARE 19:27 Adrian Tutuianu a fost ales presedinte al Comisiei SRI cu 366 de voturi pentru si doua impotriva, potrivit Digi24.

Plenul reunit a votat componenta comisiei SRI; Adrian Tutuianu, propus sef al comisiei/ Comisia SIE se amana

Plenul reunit al parlamentului a votat componenta comisiei de control al activitatii SRI si a decis sa amane constituirea comisiei de control al activitatii SIE. Senatorul PSD Adrian Tutuianu, fost presedinte al CJ Dambovita, a fost votat presedintele comisiei SRI. Vezi componenta comisiei de control al SRI in articol.

Culisele negocierilor pentru sefia Comisiei SRI din Parlament. Fostul sef al CJ Dambovita, Adrian Tutuianu, cercetat de DNA, este noul presedinte al forului. De ce nu a fost sustinut Calin Popescu-Tariceanu pentru aceasta functie

PSD a respins pretentiile ALDE de a detine sefia Comisiei SRI din Parlament pentru Calin Popescu Tariceanu. Functia va fi detinuta de social-democratul Adrian Tutuianu. Negocierile politice au avut ca rezultat un amestec de membri cu probleme penale sau fara experienta in domeniu. Doar Cezar Preda PNL) si Attila Verestoy UDMR) au experienta in relatia cu serviciile secrete.

Comisii de control SRI si SIE vor fi constituite luni in Parlament: PSD preia sefia comisiei SRI, PNL primeste sefia comisiei PNL (VIDEO)

Senatul si Camera Deputatilor se reunesc, luni, in sedinta comuna pentru a constitui Comisiile de control SRI si SIE. Potrivit unor surse politice, sefia Comisiei de control a activitatii SRI va fi a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,195 seconds )