Libnet.ro
UNICEF

19:30

Partidul lui Traian Basescu a ramas fara grup parlamentar la Senat. Sedinta de urgenta, convocata de fostul presedinte

Hotnews Hotnews,
 Partidul lui Traian Basescu a ramas fara grup parlamentar la Senat. Sedinta de urgenta, convocata de fostul presedinte

Dupa plecarea lor grupul parlamentar de la Senat se desfiinteaza, potrivit regulamentului Camerei Superioare. Traian Basescu a convocat la aceasta ora sedinta de urgenta la PMP. Senatorii Ioan Iustin Talpos si Ion Ganea si deputatul Valeriu Steriu au anuntat public ca au trecut la PSD. continuă pe Hotnews

Partidul lui Traian Basescu a ramas fara grup parlamentar la Senat. Vom ramne un grup, fara a avea logistica

Plecarea senatorilor Iustin Talpos si Ion Ganea la PSD, lasa PMP fara grup parlamentar. il consider desfiintat, vom ramane un grup, fara a avea logistica unui grup, a declarat Traian Basescu, dupa o sedinta de urgenta a PMP.

Lovitura pentru Traian Basescu! Fostul presedinte a ramas fara grup parlamentar in Senat

Lovitura pentru Traian Basescu! Partidul Miscarea Populara pierde grupul parlamentar din Senat, dupa ce astazi doi senatori au trecut de la PMP la PSD: Ion Ganea si Iustin Talpos. Speriat de acest lucru, se.

PMP, decimat. Doi senatori au plecat la PSD. Traian Basescu ramane fara grup la Senat

Doi senatori PMP, Ion Ganea si Iustin Talpos,vor trece la PSD, iar, pe cale de consecinta grupul PMP de la Senat va fi desfiintat din cauza faptului ca nu mai are suficienti membri. Potrivit regulamentului, un grup senatorial poate fi constituit din cel putin 7 membri. PMP a ramas cu 6. Tot azi, deputatul PMP Valeriu Steriu a anuntat ca se intoarce in PSD.

Vom depune cerere pentru infiintarea de grup parlamentar

Partidul Pro Romania, fondat de Victor Ponta, Daniel Constantin si Sorin Campeanu, va depune saptamana viitoare cerere pentru infiintarea unui grup parlamentar, in prezent in formatiune fiind 11 deputati si senatori. De asemenea, fostul premier Victor Ponta a sustinut ca partidul va avea si un candidat la alegerile prezidentiale.

Pro Romania depune saptamana viitoare cerere pentru grup parlamentar. Ponta: Acum avem 11 parlamentari si vor mai veni

Partidul Pro Romania, fondat de Victor Ponta, Daniel Constantin si Sorin Campeanu, va depune saptamana viitoare cerere pentru infiintarea unui grup parlamentar, in prezent in formatiune fiind 11 alesi din legislativ. De asemenea, fostul premier Victor Ponta a sustinut ca partidul va avea si un candidat la alegerile prezidentiale.

Traian Basescu sustine ca PSD s-ar putea SCINDA dupa valul de demisii

Plecarea mai multor parlamentari social-democrati la partidul lui Victor Ponta ar putea duce la scindarea PSD si la aparitia a doua formatiuni de stanga, este de parere Traian Basescu. Cat despre partidul pe.

Traian Basescu: Indiscutabil, nu a fost o fuziune reusita cu UNPR. Nu la noi e problema, cred (VIDEO)

Liderul PMP Traian Basescu a declarat, marti, intr-o conferinta de presa ca, in mod clar, fuziunea dintre partidul sau si UDMR nu a fost una reusita, referindu-se la faptul ca mai multi parlamentari au.

Traian Basescu, dupa dezertarile din PMP: I-am trimis lui Dragnea trei lingai, sa ii fie de bine! (VIDEO)

Cinci parlamentari au anuntat ca pleaca din Partidul Miscarea Populara la PSD sau ALDE. Anuntul a fost facut de deputatul Valeriu Steriu care a parasit deja tabara lui Traian Basescu in favoarea lui aripii lu.

Victor Ponta revine in forta in politica: Candidat la prezidentiale si grup parlamentar pentru noul sau partid

Victor Ponta si-a lansat luni programul politic al noului sau partid, PRO Romania. Cu aceasta ocazie, fostul premier a anuntat planuri mari pentru revenirea sa in politica si anume formarea unui grup parlamentar.

Traian Basescu a facut TOATE calculele. De cate voturi e nevoie pentru a SCAPA de Viorica Dancila

Fostul presedinte Traian Basescu a dat detalii despre intentiile partidului sau cu privire la motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila pe care liberalii intentioneaza sa o depuna. Basescu a.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )