Libnet.ro
UNICEF

16:45

Partidul Romania Unita anunta ca a creat Patrula lui Vlad Tepes, de care se va ocupa luptatorul K1 Daniel Ghita

Hotnews Hotnews,
 Partidul Romania Unita anunta ca a creat Patrula lui Vlad Tepes, de care se va ocupa luptatorul K1 Daniel Ghita

Partidul Romania Unita, condus de deputatul Bogdan Diaconu, a anuntat crearea Patrulei lui Vlad Tepes, organizata de campionul K1, Daniel Ghita, sportivul declarand ca daca statul roman nu ne apara, ne vom apara singuri si vor veghea ca cei sarmani sa nu fie victimele interlopilor, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

Patrula lui Vlad Tepes. Cine o conduce si de ce

Partidul Romania Unita, condus de deputatul Bogdan Diaconu, a anuntat crearea Patrulei lui Vlad Tepes, organizata de campionul K1, Daniel Ghita, sportivul declarand ca daca statul roman nu ne apara, ne vom apara singuri si vor veghea ca cei sarmani sa nu fie victimele interlopilor, transmite Mediafax.

Un deputat a infiintat Patrula lui Vlad Tepes: Daca statul nu ne apara, ne vom apara singuri

Partidul Romania Unita, condus de deputatul Bogdan Diaconu, a anuntat crearea Patrulei lui Vlad Tepes, organizata de campionul K1, Daniel Ghita, sportivul declarand ca daca statul roman nu ne apara, ne.

Candidatura la Primaria Capitalei: Bogdan Diaconu, presedintele Partidului Romania Unita

Deputatul Bogdan Diaconu, ales duminica in functia de presedinte al Partidului Romania Unita, la primul congres al partidului, tinut la Romexpo, a anuntat ca va candida pentru postul de primar general al Bucurestiului si ca partidul sau va merge singur la alegeri, transmite Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )