Libnet.ro
UNICEF

08:45

Patrula lui Vlad Tepes. Cine o conduce si de ce

România Liberă România Liberă,
Patrula lui Vlad Tepes. Cine o conduce si de ce

Partidul Romania Unita, condus de deputatul Bogdan Diaconu, a anuntat crearea Patrulei lui Vlad Tepes, organizata de campionul K1, Daniel Ghita, sportivul declarand ca daca statul roman nu ne apara, ne vom apara singuri si vor veghea ca cei sarmani sa nu fie victimele interlopilor, transmite Mediafax. continuă pe România Liberă

Partidul Romania Unita anunta ca a creat Patrula lui Vlad Tepes, de care se va ocupa luptatorul K1 Daniel Ghita

Partidul Romania Unita, condus de deputatul Bogdan Diaconu, a anuntat crearea Patrulei lui Vlad Tepes, organizata de campionul K1, Daniel Ghita, sportivul declarand ca daca statul roman nu ne apara, ne vom apara singuri si vor veghea ca cei sarmani sa nu fie victimele interlopilor, transmite Mediafax.

Un deputat a infiintat Patrula lui Vlad Tepes: Daca statul nu ne apara, ne vom apara singuri

Partidul Romania Unita, condus de deputatul Bogdan Diaconu, a anuntat crearea Patrulei lui Vlad Tepes, organizata de campionul K1, Daniel Ghita, sportivul declarand ca daca statul roman nu ne apara, ne.

Secvential: La tepe, in Piata Victoriei. Vlad Tepes isi ia tara inapoi

Invocat de multe ori in discutiile colocviale, Vlad Tepes este figura despre care se spune ca ar putea face ordine in tara. Ar avea succes Tepes in politica romaneasca de astazi? Ar fi Tepes.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )