Libnet.ro
UNICEF

19:45

Partiile din Romania, adevarate centre de distractie

Antena3 Antena3,
Partiile din Romania, adevarate centre de distractie

Partiile devin in zilele cu zapada locuri in care ne amintim cel mai mult de copilarie. Cu o sanie, un colac sau un ATV, adrenalina creste instantaneu iar bucuria unei astfel de experiente face vacanta de neuitat. Asa a. continuă pe Antena3

Partiile din Poiana Brasov si Predeal, pregatite pentru schiori. Turnurile de zapada artificiala lucreaza la capacitate maxima

Tunurlie pentru producerea zapezii artificiale pe partiile din Predeal si Poiana Brasov functioneaza la capacitate maxima, datorita scaderii temperaturii in ultimele zile.

Povestea celei mai bogate femei din Romania. Are o avere de 700 de milioane de euro si traieste pe o insula

Cea mai bogata femeie din Romania, unica fiica a generalului Stefan Gusa, fost sef al Marelui Stat Major al Armatei si personaj-cheie in evenimentele din decembrie 1989, are o avere de circa 700 de milioane de.

Vesti proaste pentru locuitorii unui oras mare din Romania

Locuitorii municipiului Ploiesti, care in ultimii aproape doi ani au beneficiat de transport gratuit pe toate mijloacele de transport in comun ale firmei detinute de Consiliul Local, platesc din nou, incepand .

Locul din Romania in care ti se ofera gratis o locuinta si un loc de munca

Exista un loc in Romania unde ti se da si casa gratuit si ti se gaseste si loc de munca, doar sa vrei sa locuiesti acolo. Este vorba despre comuna Concesti din judetul Botosani, aflata la 70 de kilometri de orasul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )