Libnet.ro
UNICEF

16:00

Povestea celei mai bogate femei din Romania. Are o avere de 700 de milioane de euro si traieste pe o insula

Antena3 Antena3,
Povestea celei mai bogate femei din Romania. Are o avere de 700 de milioane de euro si traieste pe o insula

Cea mai bogata femeie din Romania, unica fiica a generalului Stefan Gusa, fost sef al Marelui Stat Major al Armatei si personaj-cheie in evenimentele din decembrie 1989, are o avere de circa 700 de milioane de. continuă pe Antena3

VIDEO Incendiu puternic la un hotel din Dubai, aflat in apropierea celei mai inalte cladiri din lume

Un incendiu puternic a izbucnit joi la hotelul Address cu 63 de etaje din centrul Dubaiului Emiratele Arabe Unite), aflat in apropierea celei mai mari cladiri din lume, turnul Burj Khalifa, transmite Reuters.

Subiectele Zilei: O noua lege antifumat in 2016. Lista tigarilor care vor fi interzise in Romania; Povestea nefardata a Elisabetei Lipa, de pe toloaca din Candesti, in Guvernul Romaniei; 2015: sfarsit de cariera pentru nume grele din politica romaneasca

Proiectele de 200 de milioane de euro care ar urma sa schimbe fata Bucurestiului. Cum ar arata Capitala in 2022. Mai multe proiecte care ar. Politicienii si destinatiile exotice in care fug de lege. America a fost destinatia preferata a mai multor personalitati din Romania cautate prin Interpol pentru.

Cluj-Napoca are cel mai modern centru de cercetare medicala din Romania

Cluj-Napoca are cel mai modern centru de cercetare medicala din Romania. MedFuture va functiona in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie Iuliu Hatieganu.

Faze Tari: Descoperirea bizara facuta de arheologi in Austria: un telefon de 800 de ani; A fost descoperit cel mai batran copac din lume. Ce varsta are acesta; Isi dau cu balega pe fata ca sa intinereasca

Si-a adunat fostele iubite intr-un grup pe WhatsApp! Ce a iesit e ilar. Uneori, perioada Sarbatorilor poate fi dificila, mai ales cand nu ai un partener. Mike Tyson, facut KO de o jucarie. Celebrul Mike Tyson, unul dintre cei mai renumiti pugilisti din toate timpurile, a fost protagonistul unui moment cel putin.

Cele mai scazute temperaturi din aceasta iarna: Minus 18 grade la Miercurea Ciuc, Toplita si Petrosani

Cele mai scazute temperaturi din aceasta iarna in zonele locuite, de minus 18 grade Celsius, au fost inregistrate in dimineata primei zile a anului 2016 la Miercurea Ciuc si Toplita, in judetul Harghita, precum si la Petrosani, in zona depresionara a judetului Hunedoara. Cea mai scazuta temperatura din tara, de minus 18 de grade Celsius, a fost masurata, vineri, la statia meteo Miercurea Ciuc, in jurul orei 07:30, potrivit Mediafax.

Cele mai bune telefoane din 2016: de la iPhone 7 la LG G5

Anul trecut am vazut cateva smartphone-uri foarte interesante. Gigantii au reusit sa ne uimeasca cu o serie de inovatii, iar companiile mai mici au reusit sa se faca remarcate prin telefoane mai ieftine, dar foarte bune. Cum vor arata, totusi, cele mai bune telefoane din 2016? Destul de bine, spunem noi. in 2016, ne asteptam [].

AUDIO. Un cantec difuzat doar cateva zile pe an, cel mai bine vandut din istorie

O melodie dedicata Craciunului, piesa White Christmas Craciun alb), in interpretarea artistului american Bing Crosby este cel mai bine vandut hit din istoria recenta a muzicii. inregistrarea a fost publicata in 1942 de catre casa de discuri Decca. Autorul cantecului este Irving Berlin, american de origine rusa, considerat printre cei mai buni compozitori din istoria SUA.

Unul dintre cele mai cunoscute cluburi din Capitala, inchis de ISU chiar inaintea petrecerii de Revelion

Unul dintre cele mai cunoscute cluburi din Capitala a fost inchis de ISU chiar inaintea petrecerii de Revelion. Activitatea localului fusese oricum suspendata in luna noiembrie de pompieri, insa patronii si-au.

Kanye West, cel mai elegant barbat din 2015

Inca o veste buna pentru Kanye West. Rapperul, transformat si in designer, a fost votat cel mai elegant barbat din 2015 de catre cititorii revistei GQ.

Cele mai atragatoare jocuri din 2015 sunt la reducere pe Xbox Live

Daca ati asteptat pana la aceasta ora sa puneti mana pe unele dintre cele mai populare jocuri din 2015, reducerile din Xbox Live s-ar putea sa reprezinte cea mai buna solutie. in cazul in care va aflati in posesia unei console Xbox si mai aveti cateva zile libere in urmatoarea perioada pe care le puteti [].

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )