Libnet.ro
UNICEF

07:31

Pasiune regala! Cum i-a reparat Regele Mihai masina unchiului meu Alexandru Constantinescu

B1 B1,
Pasiune regala! Cum i-a reparat Regele Mihai masina unchiului meu Alexandru Constantinescu

Un om ca oricare altul! Asa ii placea Regelui Mihai I sa spuna despre el. O intamplare care sta sa confirme ca afirmatiile sale nu erau doar vorbe in vant este povestit cu lux de. continuă pe B1

Pasiune regala! Cum i-a REPARAT Regele Mihai masina unchiului meu Alexandru Constantinescu

Un om ca oricare altul! Asa ii placea Regelui Mihai I sa spuna despre el. O intamplare care sta sa confirme ca afirmatiile sale nu erau doar vorbe in vant este povestit cu lux de.

PSD renunta la mintinguri dupa ce Regele Mihai a murit: Cel mai important este sa cinstim onoarea Majestatii Sale

PSD renunta la mitingurile programate pentru acest week-end dupa ce Casa Regala a anuntat ca Regele Mihai a murit, potrivit unui comunicat al Partidului.

Regele Mihai si Regina Ana, cea mai lunga poveste de dragoste pe care a avut-o Casa Regala a Romaniei

Regele Mihai a incetat din viata marti, la ora 13, ora Romaniei, la resedinta privata din Elvetia, anunta Casa Regala. La capataiul regelui a stat pana.

Regele Mihai a murit. Principesa Margareta: incepe un nou timp pentru Casa Regala a Romaniei

Romani, tara a pierdut pe Regele Mihai I. Timp de peste noua decenii, el a inchinat Romaniei toate puterile, cu devotament si rabdare. Am pierdut, ca voi toti, un.

REGELE MIHAI A MURIT! Interviul-film Nimic fara Dumnezeu, realizat cu familia regala

REGELE MIHAI A MURIT! Interviul-film Nimic fara Dumnezeu, realizat cu familia regala.

Regele Mihai a incetat din viata

ACTUALIZARE 15:46 Dacian Ciolos: Regele Mihai I va ramane in memoria mea, ca, probabil, a majoritatii romanilor, un simbol al demnitatii, nobletii si echilibrului Regele Mihai I va ramane in memoria mea, ca, probabil, a majoritatii romanilor, un simbol al demnitatii, nobletii si echilibrului, prin modul in care si-a impletit destinul cu evolutia Romaniei moderne, a scris astazi Dancian Ciolos pe pagina sa de Facebook. *ACTUALIZARE 15:46 USR: Regele Mihai I va ramane in istoria Romaniei ca un simbol al luptei pentru libertate si pentru democratie *ACTUALIZARE 15:32 Istoricul Ioan Aurel Pop: Regele Mihai a reprezentat efectiv o forta morala pentru poporul roman *ACTUALIZARE 15:25 Partidul Social Democrat transmite condoleante Familiei Regale dupa moartea Regelui Mihai, aratand ca viata fostului suveran a stat sub semnul dragostei fata de patria pe care nu a parasit-o cu adevarat nici atunci cand istoria a decis altfel, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei. *ACTUALIZARE 15:22 Primarul Capitalei va propune Consiliului General ca Piata Victoriei sa poarte numele Regelui Mihai *ACTUALIZARE 15:17 Tariceanu: Ziua de astazi este una trista pentru poporul roman *ACTUALIZARE 15:10 Orban: Am primit cu durere in suflet vestea ca Majestatea Sa nu mai este printre noi, se inchide o pagina de istorie *ACTUALIZARE 15:13 Presedintele Iohannis a postat si pe pagina sa de Facebook un mesaj de condoleante *ACTUALIZARE 15:06 Dragnea: Sunt profund intristat de vestea mortii Regelui Mihai *ACTUALIZARE 15:02 Tudose: Regele Mihai a fost un model de moralitate si demnitate pentru romani *ACTUALIZARE 14:55 Ponta: Regele Mihai a fost o personalitate care a marcat istoria tarii noastre aproape un secol *ACTUALIZARE 14:50 Iohannis: Regele Mihai a fost una dintre cele mai mari personalitati ale tarii noastre -------- Regele Mihai a incetat din viata astazi, la ora 13. 00, ora Romaniei, la resedinta privata din Elvetia, a anuntat Casa Regala.

Cele 12 cuvinte prin care Regele Mihai a ordonat arestarea lui Ion Antonescu. Cum a intrat Garda Regala in actiune

Episodul arestarii maresalului Ion Antonescu a fost descris de insusi Regele Mihai, care a vorbit despre planurile grupului care-l sustinea pe suveran, despre ipotezele luate in calcul, dar si despre opozitia intampinata, care era sa schimbe totul.

Regele Mihai a murit. Legaturile mai putin cunoscute dintre Casa Regala a Romaniei si cea britanica

Casele Regale din Romania si Marea Britanie nu ezita sa participe impreuna la serbari importante. in 2001, Regele Mihai si-a sarbatorit ziua de nastere la implinirea a 80 de ani la.

Regele Mihai a murit. Unde si cand va fi inmormantat Regele Mihai

Regele Mihai a murit. Noua Catedrala Arhiepiscopala si Regala de la Curtea de Arges, unde va fi inmormantat Regele Mihai, este situata la doar o suta de metri manastirea Curtea de Arges. Edificiul a fost inaltat din 2009, pornind de la o initiativa a Familiei Regale, sprijinita de Arhiepiscopia Argesului si Muscelului. Surse din cadrul Arhiepiscopiei ne-au declarat ca inmormantarea Regelui nu va fi mai devreme de o saptamana.

Reactia principelui Nicolae, dupa ce a aflat ca a murit Regele Mihai. Mesajul emotionant postat pe contul sau de Facebook

Principele Nicolae, nepotul Regelui Mihai, a reactionat la scurt timp dupa ce Casa regala a anuntat ca fostul suveran al Romaniei a murit, marti, la ora 13.

ştiri de la B1

actualitate, 07:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )