Libnet.ro
UNICEF

09:15

Patriotismul: de la Corneliu Coposu la Diana Sosoaca

Adevărul Adevărul,
Patriotismul: de la Corneliu Coposu la Diana Sosoaca

Indiferenta fata de masele dezorientate si usor de manipulat a condus la aparitia pe scena politica a unor aventurieri mai mult sau mai putin cunoscuti pina la alegerile parlamentare. continuă pe Adevărul

CTP, despre Diana Sosoaca (AUR): O caricatura a unei caricaturi a lui Corneliu Vadim Tudor

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a descris-o in termeni duri pe avocata Diana Sosoaca, unul dintre liderii partidului Alianta pentru Unirea Romanilor AUR), surpriza alegerilor parlamentare din 6 decembrie 2020. CTP a portretizat-o pe Sosoaca drept o caricatura a unei caricaturi a lui Corneliu Vadim Tudor.

Scandal urias la Antena 3. Diana Sosoaca de la AUR, izbucnire nervoasa. Ce a facut Mihai Gadea

In cadrul emisiunii Sinteza Zilei, reprezentanta AUR Diana Sosoaca s-a certat cu Szabo odon, reprezentantul UDMR. Scandalul s-a lasat cu atacuri, jigniri, dar si cu remarci xenofobe, care nu au fost intrerupte de moderatorul emisiunii, Mihai Gadea. Scandal urias la Antena 3 Reprezentanta AUR Diana Sosoaca aceasta a intrat intr-un schimb dur de replici cu .

Replici de gradul 3 la Sinteza Zilei. Diana Sosoaca (AUR): Iesiti din statul paralel! Szabo Odon (UDMR): Sunteti o tata de la piata!

Deputatul UDMR Szabo Odon si senatorul ales pe listele AUR Iasi, Diana Sosoaca, au avut, joi seara, la Sinteza Zilei, un schimb de replici pigmentat cu expresii peiorative si acuzatii.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2286 seconds )