Libnet.ro
UNICEF

23:30

Patru alerte cu bomba la Chisinau, inainte de vizita lui Iohannis

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Patru alerte cu bomba la Chisinau, inainte de vizita lui Iohannis

ACTUALIZARE 11:30 Alerta cu bomba la alte doua filiale bancare din Chisinau inca doua alerte cu bomba au fost anuntate la doua banci comerciale din Chisinau, dupa ce doua alarme anterioare s-au dovedit a fi false. continuă pe Ziarul Bursa

Alerta cu bomba la Chisinau, inainte de vizita lui Klaus Iohannis: doua banci au fost evacuate

Politia din Chisinau a declansat o alerta cu bomba la doua banci din Chisinau, dupa ce a primit un apel de la angajatii serviciului de paza, in timp ce presedintele roman Klaus Iohannis este asteptat marti dupa amiaza in capitala moldoveana.

Patru alerte cu bomba la banci din Chisinau, inaintea vizitei lui Iohannis. Presedintele a ajuns in Republica Moldova

07 - Presedintele Klaus Iohannis a ajuns la Chisinau, unde a fost intampinat de presedintele Republicii Moldova,Nicolae Timofti. UPDATE: Inca o alerta bomba la un sediu al Bancii de Economii, in.

Alerta cu bomba la Chisinau, inainte de vizita oficiala a lui Klaus Iohannis (FOTO)

Alerta cu bomba in Chisinau, chiar inainte vizita presedintelui Klaus Iohannis in capitala Republicii Moldova. Este vorba despre sediile mai multor banci. Politia a fost alertata de paznicii acestor banci care.

UPDATE. VIDEO. Alertele cu bomba FALSE, la Chisinau, inainte de vizita lui Iohanis

Alerta cu bomba la Chisinau la doua banci, informeaza B1TV. Sediile bancilor comerciale au fost evacuate de catre autoritati.

Cum se vede de la Chisinau vizita presedintelui Iohannis

Cu doar doua zile inaintea alegerilor parlamentare din noiembrie, Klaus Iohannis aflat la Chisinau in calitate de presedinte ales al Romaniei, a indemnat cetatenii moldoveni sa voteze partidele pro-europene. El i-a asigurat atunci pe moldoveni ca aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeana este un proiect national al Romaniei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )