Libnet.ro
UNICEF

09:00

Patru case din Baneasa au ars intr-un incendiu

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Patru case din Baneasa au ars intr-un incendiu

Patru case au ars, in noaptea de vineri spre sambata, intr-un incendiu izbucnit din cauza unui cos necuratat al unuia dintre imobile, doua dintre locuinte arzand in totalitate. continuă pe Wall-Street Ro

Patru case din cartierul Baneasa au ars intr-un incendiu.

Patru case au ars, in noaptea de vineri spre sambata, intr-un incendiu izbucnit din cauza unui cos necuratat al unuia dintre imobile, doua dintre locuinte arzand in totalitate, potrivit Mediafax. Incendiul a fost anuntat vineri, in jurul orei 22. 42, la o casa modesta din Intrarea Sterie Dan, din cartierul bucurestean Baneasa, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti, Daniel Vasile. Flacarile s-au extins si la casa din apropiere, apoi la .

Patru case din cartierul Baneasa au ars intr-un incendiu

Patru case au ars, in noaptea de vineri spre sambata, intr-un incendiu izbucnit din cauza unui cos necuratat al unuia dintre imobile, doua dintre locuinte arzand in totalitate, relateaza Mediafax.

Mos Craciun va aduce case din Finlanda.

In ce casa ati dori sa va petreceti sarbatorile de iarna? Desigur ca alegerea va fi legata de confort, de o stare de bine dar si de ideea de material natural, de a rima bine cu decorul de iarna. Desigur ca un acoperis din tigla ceramic asigura un climat interior optim iar decorul unei mansarde cu ferestre Velux este un loc excelent de petrecere a acestor sarbatori. Oricum ar fi, insa, casele de lemn, fie cele traditionale realizate exclusiv cu butuci barne) orizontali, fie din lemn masiv .

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )