Libnet.ro
UNICEF

05:45

Patru din cei cinci parlamentari PSD care au lipsit de la motiunea de cenzura au fost exclusi din partid

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Patru din cei cinci parlamentari PSD care au lipsit de la motiunea de cenzura au fost exclusi din partid

Patru din cei cinci parlamentari care au absentat luni de la dezbaterea si votul motiunii de cenzura au fost exclusi din partid, decizie luata astazi la sedinta Consiliului Politic National al PSD, au confirmat pentru G4Media. ro surse din partid. continuă pe Ziarul Bursa

Cade ghilotina in PSD. Sedinta la 0ra 17.00. Parlamentarii care n-au fost la motiune vor fi exclusi

Consiliul Politic National al PSD fostul CEX) se reuneste la ora 17. 00 pentru a sanctiona tradarile din partid. Potrivit unor surse politice, cel putin trei parlamentari din cei cinci absenti vor fi exclusi din partid. Carmen Dan, Catalin Radulescu, Dan Ciocan, Adrian Todor si Roxana Paturca sunt cei cinci alesi PSD absenti de la sedinta de luni a Parlamentului.

Ciolacu i-a dat afara din partid pe patru dintre parlamentarii PSD care au lipsit la motiune. Carmen Dan, iertata pentru moment

Parlamentarii PSD Catalin Radulescu, Adrian Todor, Dan Ciocan si Roxana Paturca au fost exclusi marti din partid, dupa ce cu o zi inainte nu au participat la sedinta privind motiunea de cenzura initiata de social-democrati. in cazul lui Carmen Dan nu s-a luat inca o decizie, au declarat pentru HotNews. ro surse din partid.

Absentii nemotivat de la motiune, exclusi din PSD

Patru din cei cinci parlamentari care au absentat luni de la dezbaterea si votul motiunii de cenzura au fost exclusi din partid, decizie luata astazi la sedinta Consiliului Politic National al PSD, au confirmat pentru G4Media. ro surse din partid.

Cinci parlamentari PSD nu vin sa voteze motiunea. Marcel Ciolacu vrea sa-i excluda din partid

Liderul PSD si al Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, ca va cere excluderea din P.

Semnalul ca nu va fi cvorum la motiunea de cenzura. Toti cei 17 parlamentari ai minoritatilor nationale sunt absenti

Dupa ce doi parlamentari PSD au anuntat ca nu vor fi prezenti la votul motiunii de cenzura, a aparut un nou semnal ca nu se va intrucni cvorumul. Toti cei 17 deputati ai minoritatilor nationale sunt absenti de la vot, in conditiile in care jumatate dintre acestia votau in mod traditional cu PSD.

Ianis Hagi, primul gol marcat in noul sezon din Scotia! Mutarea neasteptata prin care Steven Gerrard l-a salvat

Ianis Hagi a fost titularizat in mod surprinzator de Steven Gerrard, in partida cu Hamilton, din deplasare. Iar internationalul roman a reusit sa rasplateasca increderea antrenorului sau. A reusit sa deschida scorul in minutul 15. A fost primul gol marcat de Ianis in acest sezon. Hagi jr. a fost aspru criticat in ultima perioada, dupa .

Marcel Ciolacu, despre parlamentarii PSD care lipsesc de la votul motiunii de cenzura: Cei trei imbolnaviti? Daca tot fortam asa lucrurile, am sa propun excluderea celor trei fosti colegi

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca va propune Comitetului Politic National al partidului excluderea din formatiune a senatoarei Carmen Dan si a deputatilor Adrian Todor si Catalin Radulescu,.

Marcel Ciolacu, despre parlamentarii PSD care lipsesc de la votul motiunii de cenzura: Cei trei imbolnaviti? Daca tot fortam asa lucrurile, am sa propun excluderea celor trei fosti colegi (VIDEO)

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca va propune Comitetului Politic National al partidului excluderea din formatiune a senatoarei Carmen Dan si a deputatilor Adrian Todor si Catalin Radulescu,.

Rares Bogdan: il voi ajuta pe Nicusor Dan, ca si cand ar fi fratele meu, sa castigam alegerile Acolo unde sunt alesi de la PSD care s-au transferat, eu nu calc

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan sustine ca se va implica in campania electorala pentru alegerile locale, insa doar pentru acei candidati ai Partidului National Liberal care nu au fost membri ai PSD. il voi ajuta pe Nicusor Dan, ca si cand ar fi fratele meu, sa castigam alegerile, spune Rares Bogdan, adaugand ca acolo unde sunt candidati transferati de la PSD nu calca.

PNL pregateste Planul B. Ministrii care ar putea zbura din Guvern daca motiunea PSD trece

Liberalii au pregatit planul de bataie in cazul in care motiunea de cenzura va trece luni in Parlament. Nu e nicio surpriza ca Ludovic Orban va fi in continuare propunerea PNL pentru postul de premier, insa exista sanse mari ca in Parlament sa apara o noua majoritate, care sa mearga la consultarile de la Cotroceni cu o alta propunere de prim-ministru.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )