Libnet.ro
UNICEF

09:15

Patru ministri din Guvernul Ciolos, remaniati: Ministrul Educatiei, ministrul Transporturilor, cel al Comunicatiilor si ministrul delegat pentru Relatiile cu Romanii de Pretutindeni pleaca de la Palatul Victoria (VIDEO)

B1 B1,
Patru ministri din Guvernul Ciolos, remaniati: Ministrul Educatiei, ministrul Transporturilor, cel al Comunicatiilor si ministrul delegat pentru Relatiile cu Romanii de Pretutindeni pleaca de la Palatul Victoria (VIDEO)

Premierul Dacian Ciolos a anuntat marti remanierea a patru membri ai Guvernului. Este vorba despre ministrul Educatiei, Adrian Curaj, ministrul Transporturilor, Dan Costescu, ministrul Comunicatiilor, Marius Bostan. continuă pe B1

Radu Banciu, dupa schimbarea celor patru ministri din cabinetul Ciolos: inca nu s-a nascut romanul care sa faca ceva pentru tara lui. Nimeni nu a adus Romaniei nici macar 25% din cat merita (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre remanierea celor patru ministri care a fost anuntata de premierul Dacian Ciolos. in toate ministerele.

Marius Bostan, dupa ce a fost remaniat din Guvernul Ciolos, despre realizarile mandatului sau: Am initiat proiectul de lege al infrastructurii de comunicatii electronic. Este o chestiune asumata la inceput si realizata (VIDEO)

Marius Bostan, al carui nume apare pe lista ministilor remaniati din Guvernul CIolos, a sustinut marti o conferinta de presa in care a prezentat principalele realizari din mandatul sau. Printre.

Marius Bostan, dupa ce a fost remaniat din Guvernul Ciolos, despre realizarile mandatului sau: Am initiat proiectul de lege al infrastructurii de comunicatii electronice. Este o chestiune asumata la inceput si realizata (VIDEO)

Marius Bostan, al carui nume apare pe lista ministilor remaniati din Guvernul CIolos, a sustinut marti o conferinta de presa in care a prezentat principalele realizari din mandatul sau. Printre.

Multumesc tuturor celor care au pus atata pasiune si au muncit cot la cot cu mine. Un fost ministru din Guvernul Ciolos il ataca pe premier

Dacian Ciolos a demis marti patru ministri, la Transporturi, Comunicatii, la Educatie si pe Ministrul insarcinat cu Relatiile cu romanii de pretutindeni. Dan Stoenescu, pana mai azi,.

Vicepremierul Vasile Dincu despre schimbarea celor patru ministri: Pe mine nu m-a luat prin surprindere remanierea. Acest moment a fost ales fara sa fie pregatit mediatic (VIDEO)

Vicepremierul Vasile Dincu, a vorbit marti, in cadrul emisiunii Dosar de politician, de pe B1 TV, despre remaniarea celor patru ministri din Guvernul Ciolos. Dincu a declarat ca nu a.

FOTO. Patru ministri pleaca din Guvern. Premierul Ciolos isi schimba echipa. Cine sunt noii ministri

Ministrul Comunicatiilor-Marius Bostan, Educatiei-Adrian Curaj si ministrul delegat al Departamentului Romanilor de Pretutindeni-Dan Stoenescu au fost demisi, a anuntat premierul Dacian Ciolos, iar ministrul Transporturilor, Dan Costescu, aflat pe lista neagra, a demisionat.

Pacat ca a fost aruncat peste bord Marius Bostan. Traian Basescu critica decizia premierului de a-l demite pe ministrul Comunicatiilor. in afara de impostori, Guvernul Ciolos a avut si un om competent

Dacian Ciolos a anuntat marti ca demite patru ministri, acestia fiind cei de la Transporturi, Comunicatii, Educatie si Relatiile cu Diaspora. in urma acestei decizii, Traian Basescu a avut o.

Gorghiu: schimbarea celor patru ministri este de bun augur

Copresedintele PNL Alina Gorghiu afirma ca schimbarea celor patru ministri - Dan Costescu, Marius Bostan, Adrian Curaj si Dan Stoenescu, facuta marti de premierul Dacian Ciolos, este de bun augur.

Guvernul Ciolos, implicat in planuri pe termen lung

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat elaborarea unui proiect de tara, iar Guvernul Ciolos a lansat un proiect intitulat Romania competitiva. Ambele strategii sunt pe termen lung si implica guvernul, desi premierul actual mai are doar sase luni de mandat. Ideea proiectului de tara a fost lansata anul trecut de liderul PSD Liviu Dragnea.

Remanieri in Guvernul Ciolos. Schimbari la patru ministere anuntate de premier

Premierul Dacian Ciolos a anuntat astazi o serie de remanieri in guvernul pe care il conduce. Astfel, ministrii Educatiei, Transporturilor, Comunicatiilor si al relatiei cu romanii de.

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )