Libnet.ro
UNICEF

22:45

Radu Banciu, dupa schimbarea celor patru ministri din cabinetul Ciolos: inca nu s-a nascut romanul care sa faca ceva pentru tara lui. Nimeni nu a adus Romaniei nici macar 25% din cat merita (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, dupa schimbarea celor patru ministri din cabinetul Ciolos: inca nu s-a nascut romanul care sa faca ceva pentru tara lui. Nimeni nu a adus Romaniei nici macar 25% din cat merita (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre remanierea celor patru ministri care a fost anuntata de premierul Dacian Ciolos. in toate ministerele. continuă pe B1

Gorghiu: schimbarea celor patru ministri este de bun augur

Copresedintele PNL Alina Gorghiu afirma ca schimbarea celor patru ministri - Dan Costescu, Marius Bostan, Adrian Curaj si Dan Stoenescu, facuta marti de premierul Dacian Ciolos, este de bun augur.

Vicepremierul Vasile Dincu despre schimbarea celor patru ministri: Pe mine nu m-a luat prin surprindere remanierea. Acest moment a fost ales fara sa fie pregatit mediatic (VIDEO)

Vicepremierul Vasile Dincu, a vorbit marti, in cadrul emisiunii Dosar de politician, de pe B1 TV, despre remaniarea celor patru ministri din Guvernul Ciolos. Dincu a declarat ca nu a.

Patru ministri din Guvernul Ciolos, remaniati: Ministrul Educatiei, ministrul Transporturilor, cel al Comunicatiilor si ministrul delegat pentru Relatiile cu Romanii de Pretutindeni pleaca de la Palatul Victoria (VIDEO)

Premierul Dacian Ciolos a anuntat marti remanierea a patru membri ai Guvernului. Este vorba despre ministrul Educatiei, Adrian Curaj, ministrul Transporturilor, Dan Costescu, ministrul Comunicatiilor, Marius Bostan.

Radu Banciu: Este oficial, PNL n-ar mai fuziona cu UNPR. De cate ori se poate razgandi PNL? (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca PNL a renuntat la ideea fuziunii cu UNPR. Este oficial, PNL n-ar mai fuziona cu UNPR. Au auzit.

Radu Banciu, despre conflictul Dragnea-Ponta: Ce musca l-o fi intepat pe fostul premier ca sa isi puna in cap partidul?

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre intalnirea pe care au avut-o membrii PSD inainte de vacanta parlamentara, precum si de conflictul dintre.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )