Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO. Patru ministri pleaca din Guvern. Premierul Ciolos isi schimba echipa. Cine sunt noii ministri

România Liberă România Liberă,
FOTO. Patru ministri pleaca din Guvern. Premierul Ciolos isi schimba echipa. Cine sunt noii ministri

Ministrul Comunicatiilor-Marius Bostan, Educatiei-Adrian Curaj si ministrul delegat al Departamentului Romanilor de Pretutindeni-Dan Stoenescu au fost demisi, a anuntat premierul Dacian Ciolos, iar ministrul Transporturilor, Dan Costescu, aflat pe lista neagra, a demisionat. continuă pe România Liberă

Radu Banciu, dupa schimbarea celor patru ministri din cabinetul Ciolos: inca nu s-a nascut romanul care sa faca ceva pentru tara lui. Nimeni nu a adus Romaniei nici macar 25% din cat merita (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre remanierea celor patru ministri care a fost anuntata de premierul Dacian Ciolos. in toate ministerele.

Gorghiu: schimbarea celor patru ministri este de bun augur

Copresedintele PNL Alina Gorghiu afirma ca schimbarea celor patru ministri - Dan Costescu, Marius Bostan, Adrian Curaj si Dan Stoenescu, facuta marti de premierul Dacian Ciolos, este de bun augur.

Vicepremierul Vasile Dincu despre schimbarea celor patru ministri: Pe mine nu m-a luat prin surprindere remanierea. Acest moment a fost ales fara sa fie pregatit mediatic (VIDEO)

Vicepremierul Vasile Dincu, a vorbit marti, in cadrul emisiunii Dosar de politician, de pe B1 TV, despre remaniarea celor patru ministri din Guvernul Ciolos. Dincu a declarat ca nu a.

Patru ministri din Guvernul Ciolos, remaniati: Ministrul Educatiei, ministrul Transporturilor, cel al Comunicatiilor si ministrul delegat pentru Relatiile cu Romanii de Pretutindeni pleaca de la Palatul Victoria (VIDEO)

Premierul Dacian Ciolos a anuntat marti remanierea a patru membri ai Guvernului. Este vorba despre ministrul Educatiei, Adrian Curaj, ministrul Transporturilor, Dan Costescu, ministrul Comunicatiilor, Marius Bostan.

Iohannis are luni consultari cu premierul Ciolos, Isarescu si liderii partidelor parlamentare pe tema Brexit

Presedintele Klaus Iohannis are luni, de la ora 17. 00, consultari cu premierul Dacian Ciolos, cu guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, si cu liderii partidelor parlamentare pe tema situatiei create in urma referendumului din Marea Britanie, intalnirea avand loc pentru prezentarea concluziilor Consiliului European de saptamana trecuta.

Premierul Ciolos, victima unui furt de identitate pe Facebook

Premierului Dacian Ciolos i s-a furat identitatea pe Facebook, un utilizator al retelei de socializare folosind numele si poza prim-ministrului si comentand la unele postari, guvernul sesizand reprezentantii Facebook cu privire la aceasta situatie, a declarat, pentru News. ro, Liviu Iolu, purtatorul de cuvant al Executivului.

Franta a anuntat ca primeste cu bratele deschise companiile care pleaca din Londra

Franta incearca sa faca Parisul un centru mai atractiv pentru afaceri, pentru a rivaliza cu Londra, dupa ce Marea Britanie a votat sa iasa din Uniunea Europeana, a anuntat premierul francez Manual Valls, conform Reuters.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )