Libnet.ro
UNICEF

09:30

Patru motive pentru care Transalpina ajunge din nou la DNA

România Liberă România Liberă,
Patru motive pentru care Transalpina ajunge din nou la DNA

Procurorii vor analiza concluziile unui nou control facut de Guvern la contractul Transalpina, de data aceasta fiind vizati direct Ludovic Orban si Varujan Vosganian, ambii cu functii de raspundere la momentul lucrarilor. continuă pe România Liberă

Apple Watch: 10 motive pentru care versiunea de aur este inutila

Apple a reusit sa vanda 1,2 milioane de ceasuri Apple Watch inca de la momentul lansarii, vanzarile fiind mai bune chiar si decat cele inregistrate de primul iPhone, in 2007. Apple Watch Edition, versiunea de aur a ceasului, uluieste insa datorita.

50 de motive pentru care viata fara copii este mai buna

Miscarea Childfreedom lupta pentru dreptul femeilor de a nu avea niciodata copii. Multe femei fac copii din cauza presiunii sociale la care sunt supuse si nefiind incantate de aceasta noua etapa din viata lor cad in depresie. O femeie care sustine aceasta miscare a facut o lista care cuprinde 50 de motive pentru care este mai bine sa nu ai copii niciodata.

Mihaela Radulescu, din nou pedepsita de Simon Cowell?

Mihaela Radulescu a ajuns din nou in atentia lui Simon Cowell dupa ce acesta a aflat ca vedeta din Romania le-a spus gimnastelor de 14 ani sa slabeasca, in cadrul show-ului pe care acesta l-a lansat si pe care il conduce la nivel international.

Madalina Ghenea, din nou dezbracata in noul film! VIDEO

Madalina Ghenea apare din nou dezbracata si in ipostaze sexy in noul film in care a fost distribuita. Este vorba de pelicula Tinerete, regizata de Paolo Sorrentino, in care joaca rolul unei castigatoare a concursului Miss Universe, si apare goala intr-o piscina, admirata fiind de doi barbati.

Mihai Nesu ar putea sa mearga din nou, are nevoie doar de un miracol

Mihaita Nesu spera intr-un nou miracol. Un medic roman stabilit peste Ocean l-a propus pe fostul stelist pentru a lua parte la un tratament experimental cu ajutorul caruia ar putea merge din nou, informeaza B1 TV. O companie de peste Ocean a reusit sa obtina rezultate miraculoase in incercarea de a-i vindeca pe bolnavii cu leziuni acute la maduva spinarii.

Mihai Nesu spera intr-un miracol: Ar putea merge din nou cu ajutorul unui medic roman stabilit peste Ocean

Mihaita Nesu spera intr-un nou miracol. Un medic roman stabilit peste Ocean l-a propus pe fostul stelist pentru a lua parte la un tratament experimental cu ajutorul caruia ar putea merge din nou, informeaza B1.

A renuntat la libertate! David Arquette s-a insurat din nou

Gata cu libertatea! David Arquette este din nou un barbat casatorit. Actorul, in varsta de 43 de ani, s-a insurat cu iubita lui de 33 de ani, Christina McLarty.

Mihai Stoica, Ioan si Victor Becali nu au primit nicio zi de permisie intrucat nu si-ar fi achitat prejudiciul pentru care sunt condamnati

Mihai Stoica, unul dintre condamnatii la inchisoare cu executare din Dosarul Transferurilor, nu a beneficiat de nicio zi de permisie desi a depus opt cereri de eliberare, scrie Cancan. ro. Motivul pentru care nu i-a.

15 motive pentru care merita sa vizitezi Romania in 2015, apreciate si de postul de televiziune National Geographic

Publicatia specializata in turism Travel for Leisure ii tenteaza pe straini sa aleaga anul acesta Romania ca destinatie de vacanta, oferind o lista cu 15 motive intemeiate pentru a face aceasta alegere.

6 motive importante pentru care sa renunti la bauturile carbogazoase

Daca te intreaba cineva care este cea mai la indemana bautura pe care o bei cand iti este sete, primul lucru care iti va veni in minte este sucul. Desi stim cu totii ca nu este sanatos. Din anul 1798, cand a aparut.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )