Libnet.ro
UNICEF

05:15

Mihaela Radulescu, din nou pedepsita de Simon Cowell?

ADPM ADPM,
Mihaela Radulescu, din nou pedepsita de Simon Cowell?

Mihaela Radulescu a ajuns din nou in atentia lui Simon Cowell dupa ce acesta a aflat ca vedeta din Romania le-a spus gimnastelor de 14 ani sa slabeasca, in cadrul show-ului pe care acesta l-a lansat si pe care il conduce la nivel international. continuă pe ADPM

Mihaela Radulescu va fi trasa la raspundere de Simon Cowell?

Simon Cowell a anuntat pe pagina lui de Twitter ca plangerile venite din Romania la adresa atitudinii Mihaelei Radulescu vizavi de homosexuali, pe care i-a numit anormali, au ajuns unde trebuie. Este de asteptat ca reprezentantii companiei ce detine show-ul de talente sa reactioneze in mod oficial la ceea ce declara vedeta de televiziune din Romania.

Mihaela Radulescu topless la plaja in fata copiilor!

Mihala Radulescu a postat, in urma cu cateva minute, pe Instagram, o fotografie in care apare topless la plaja! Si nu oricum, ci jucandu-se in nisip cu fiul ei si inca doua fetite.

Madalina Ghenea, din nou dezbracata in noul film! VIDEO

Madalina Ghenea apare din nou dezbracata si in ipostaze sexy in noul film in care a fost distribuita. Este vorba de pelicula Tinerete, regizata de Paolo Sorrentino, in care joaca rolul unei castigatoare a concursului Miss Universe, si apare goala intr-o piscina, admirata fiind de doi barbati.

Mihai Nesu ar putea sa mearga din nou, are nevoie doar de un miracol

Mihaita Nesu spera intr-un nou miracol. Un medic roman stabilit peste Ocean l-a propus pe fostul stelist pentru a lua parte la un tratament experimental cu ajutorul caruia ar putea merge din nou, informeaza B1 TV. O companie de peste Ocean a reusit sa obtina rezultate miraculoase in incercarea de a-i vindeca pe bolnavii cu leziuni acute la maduva spinarii.

A renuntat la libertate! David Arquette s-a insurat din nou

Gata cu libertatea! David Arquette este din nou un barbat casatorit. Actorul, in varsta de 43 de ani, s-a insurat cu iubita lui de 33 de ani, Christina McLarty.

Mihai Nesu spera intr-un miracol: Ar putea merge din nou cu ajutorul unui medic roman stabilit peste Ocean

Mihaita Nesu spera intr-un nou miracol. Un medic roman stabilit peste Ocean l-a propus pe fostul stelist pentru a lua parte la un tratament experimental cu ajutorul caruia ar putea merge din nou, informeaza B1.

George Copos, din nou in fata instantei in dosarul Loteria II

George Copos a ajuns miercuri, la Tribunalul Bucuresti, acolo unde se judeca al doilea termen dupa eliberarea conditionata, informeaza B1 TV. Acesta nu a facut nicio declaratie jurnalistilor prezenti. El a fost.

Patru motive pentru care Transalpina ajunge din nou la DNA

Procurorii vor analiza concluziile unui nou control facut de Guvern la contractul Transalpina, de data aceasta fiind vizati direct Ludovic Orban si Varujan Vosganian, ambii cu functii de raspundere la momentul lucrarilor.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )