Libnet.ro
UNICEF

08:45

Patru nominalizari la New York Festivals pentru Antena 3

Antena3 Antena3,
Patru nominalizari la New York Festivals pentru Antena 3

Postul de televiziune Antena 3 a fost nominalizat din nou la New York Festivals. Aceste patru nominalizari vor duce Antena 3, postul de stiri numarul unu in Romania, la una dintre cele mai . continuă pe Antena3

O balena uriasa a esuat pe o plaja de langa New York (FOTO)

Imagini incredibile din Statele Unite! O balena uriasa in lungime de 9 metri a esuat pe o plaja din statul New York. Autoritatile au intervin de urgenta pentru a ajuta mamiferul, dar din imaginile.

Cum rateaza seful CJ Prahova o excursie la New York pe banii statului. Nu pot sa imi las viata in mainile unui necunoscut

Sase consilier judeteni din Prahova urmeaza sa plece in SUA pe cheltuiala statului, la un festival organizat de comunitatea de romani, la New York. Pentru acest eveniment, care va avea loc in a doua jumatate a lunii mai, a fost alocata suma de 185. 000 de lei de la bugetul judetean.

Mesterul croitor de altadata ale carui costume populare au ajuns la expozitii internationale in Paris si New York. Atelierul i-a fost inchis de catre comunisti

Costica Gavanescu a inceput sa lucreze ca ucenic in atelierele de croitorie ale unor mesteri renumiti din Targu Jiu in perioada interbelica si, dupa doar cativa ani, a ajuns furnizorul costumelor populare gorjenesti pentru teatrele din Bucuresti si Iasi. Hainele croite in atelierele sale au fost incluse in expozitii internationale de la Paris, Berlin si New York.

Aplicatia New York Post, victima unui atac CIBERNETIC! Mesajul CONTROVERSAT primit de utilizatori (FOTO)

Amercicanii care folosesc aplicatia pentru telefoane mobile a New York Post au fost surprinsi de cateva mesaje controversate pe care le primeau pe telefon. Se pare ca aplicatia a fost victima unui atac.

A cazut pe sinele metroului din New York, cu doar cateva clipe inainte de sosirea trenului. Totul a fost inregistrat

Moment dramatic la metroul din New York. Un barbat a cazut pe sine cu cateva minute inainte ca trenul sa intre in statie. Incidentul a fost filmat cu telefonul mobil de un adolescent care se.

China vrea sa construiasca un nou oras, de trei ori mai mare decat New York

Liderii Partidului Comunist din China au anuntat ca vor sa contruiasca un nou oras in apropierea capitalei, pentru a reduce traficul din Beijing. Potrivit autoritatilor chineze, noul oras, Xiongan, va acoperi o suprafata mai mare de trei ori decat orasul News York. Vestea a provocat deja o frenezie pe piata imobiliara din regiune.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )