Libnet.ro
UNICEF

09:15

Patru persoane decedate si trei disparute in urma inundatiilor din judetul Galati

Hotnews Hotnews,
 Patru persoane decedate si trei disparute in urma inundatiilor din judetul Galati

Un numar de patru persoane si-au pierdut viata, iar alte trei sunt date disparute in urma inundatiilor produse noaptea trecuta in mai multe localitati din judetul Galati, unde au cazut precipitatii abundente, informeaza Inspectoratul Judetean de Politie Galati. continuă pe Hotnews

VIDEO UPDATE Inundatii in judetul Galati: Patru persoane decedate si trei disparute. Peste 700 de case inundate

Un numar de patru persoane si-au pierdut viata, iar alte trei sunt date disparute in urma inundatiilor produse noaptea trecuta in mai multe localitati din judetul Galati, unde au cazut precipitatii abundente, informeaza Inspectoratul Judetean de Politie Galati. UPDATE: Peste 700 de case din 17 localitati din judet au fost inundate, sute de oameni fiind evacuati, a declarat presedintele Consiliului Judetean Galati, Nicolae Bacalbasa. In unele zone din judet, cantitatile de precipitatii au fost de 110 l/mp, formandu-se viituri pe versanti.

VIDEO UPDATE Inundatii in judetul Galati: Numarul persoanelor decedate a crescut la sapte. Un copil de 8 ani este dat disparut. Peste 700 de case inundate

Un numar de patru persoane si-au pierdut viata, iar alte trei sunt date disparute in urma inundatiilor produse noaptea trecuta in mai multe localitati din judetul Galati, unde au cazut precipitatii abundente, informeaza Inspectoratul Judetean de Politie Galati. UPDATE: Numarul persoanelor decedate in urma inundatiilor produse noaptea trecuta in localitatile din nord-vestul judetului Galati a urcat la sapte, o alta persoana fiind in continuare data disparuta, informeaza reprezentatii Inspectoratului Judetean de Politie, potrivit Agerpres. Este data disparuta o fetita in varsta de opt ani din comuna Cudalbi.

VIDEO UPDATE Inundatii in judetul Galati: Numarul persoanelor decedate a ajuns la opt. Peste 700 de case inundate

40 Numarul persoanelor decedate in urma inundatiilor produse in judetul Galati a ajuns la opt, a anuntat presedintele Consiliului Judetean Galati, Nicolae Bacalbasa, in sedinta comandamentului pentru situatii de urgenta convocata la Guvern, anunta Mediafax.

Sase persoane, decedate in urma inundatiilor din judetul Galati

Update 09:31 Ultimul bilant al inundatiilor din judetul Galati arata ca sase persoane au decedat si trei sunt date disparute.

Patru persoane decedate in judetul Galati dupa inundatii

Sute de case au fost inundate in judetul Galati in urma unei ploi torentiale de cateva zeci de minute, iar din primele informatii patru persoane si-au pierdut viata si doua sunt date disparute, transmite Antena3. ro.

Sapte persoane, decedate in urma inundatiilor din judetul Galati

Update 13:00 Administratia Nationala Apele Romane informeaza ca, in cursul noptii pe raza judetului Galati, s-au inregistrat precipitatii de 140,5 l/mp la statia Grivita, 147,6 l/mp la statia Tecuci, 108,5 l/mp la Fartanesti, 111,8 l/mp la Vladesti.

Accident in Husi: Patru persoane, intre care un copil de patru ani, au fost ranite

Patru persoane au fost ranite, marti, in urma unui accident rutier ce s-a produs in centrul municipiului Husi, relateaza Mediafax. Dupa ce doua masini s-au ciocnit frontal intr-o intersectie, patru persoane.

Inundatii la Galati: patru persoane au murit, un copil a fost luat de ape, iar 17 localitati au ramas fara curent electric

Patru persoane au murit in timpul ploii torentiale care a lovit, in noaptea de miercuri spre joi, judetul Galati, in timp ce peste 700 de case din 17 localitati din judet au fost inundate, sute de oameni fiind evacuati.

VIDEO Inundatii la Galati: patru persoane au murit, un copil a fost luat de ape, iar 17 localitati au ramas fara curent electric

Patru persoane au murit in timpul ploii torentiale care a lovit, in noaptea de miercuri spre joi, judetul Galati. Totodata, peste 700 de case din 17 localitati din judet au fost inundate, sute de oameni fiind evacuati.

POTOP la Galati: OPT persoane au murit, 715 de case afectate, 17 localitati sunt IZOLATE.

Numarul decesurilor in urma inundatiilor din galati a urcat la opt. Intre victime se afla si o fetita in varsta de opt ani. ---- CITITI SI: IMAGINI din INFERN. Cum arata Galatiul sub ape Sapte persoane au murit in urma inundatiilor de la Galati. --- Premierul Victor Ponta a convocat comandamentul pentru situatii de urgenta dupa inundatiile din Galati. ---- Sase persoane au murit si alte cinci sunt date disparute, la Galati, dupa ce ploile torentiale au facut ravagii in acest .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )