Libnet.ro
UNICEF

19:30

Sapte persoane, decedate in urma inundatiilor din judetul Galati

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Sapte persoane, decedate in urma inundatiilor din judetul Galati

Update 13:00 Administratia Nationala Apele Romane informeaza ca, in cursul noptii pe raza judetului Galati, s-au inregistrat precipitatii de 140,5 l/mp la statia Grivita, 147,6 l/mp la statia Tecuci, 108,5 l/mp la Fartanesti, 111,8 l/mp la Vladesti. continuă pe Ziarul Bursa

Sase persoane, decedate in urma inundatiilor din judetul Galati

Update 09:31 Ultimul bilant al inundatiilor din judetul Galati arata ca sase persoane au decedat si trei sunt date disparute.

Patru persoane decedate si trei disparute in urma inundatiilor din judetul Galati

Un numar de patru persoane si-au pierdut viata, iar alte trei sunt date disparute in urma inundatiilor produse noaptea trecuta in mai multe localitati din judetul Galati, unde au cazut precipitatii abundente, informeaza Inspectoratul Judetean de Politie Galati.

VIDEO UPDATE Inundatii in judetul Galati: Numarul persoanelor decedate a crescut la sapte. Un copil de 8 ani este dat disparut. Peste 700 de case inundate

Un numar de patru persoane si-au pierdut viata, iar alte trei sunt date disparute in urma inundatiilor produse noaptea trecuta in mai multe localitati din judetul Galati, unde au cazut precipitatii abundente, informeaza Inspectoratul Judetean de Politie Galati. UPDATE: Numarul persoanelor decedate in urma inundatiilor produse noaptea trecuta in localitatile din nord-vestul judetului Galati a urcat la sapte, o alta persoana fiind in continuare data disparuta, informeaza reprezentatii Inspectoratului Judetean de Politie, potrivit Agerpres. Este data disparuta o fetita in varsta de opt ani din comuna Cudalbi.

VIDEO UPDATE Inundatii in judetul Galati: Patru persoane decedate si trei disparute. Peste 700 de case inundate

Un numar de patru persoane si-au pierdut viata, iar alte trei sunt date disparute in urma inundatiilor produse noaptea trecuta in mai multe localitati din judetul Galati, unde au cazut precipitatii abundente, informeaza Inspectoratul Judetean de Politie Galati. UPDATE: Peste 700 de case din 17 localitati din judet au fost inundate, sute de oameni fiind evacuati, a declarat presedintele Consiliului Judetean Galati, Nicolae Bacalbasa. In unele zone din judet, cantitatile de precipitatii au fost de 110 l/mp, formandu-se viituri pe versanti.

VIDEO UPDATE Inundatii in judetul Galati: Numarul persoanelor decedate a ajuns la opt. Peste 700 de case inundate

40 Numarul persoanelor decedate in urma inundatiilor produse in judetul Galati a ajuns la opt, a anuntat presedintele Consiliului Judetean Galati, Nicolae Bacalbasa, in sedinta comandamentului pentru situatii de urgenta convocata la Guvern, anunta Mediafax.

Antena 3 reactiveaza campania Apa trece, Romania ramane. Demersul vine in sprijinul sutelor de sinistrati din judetul Galati

Antena 3 a reactivat astazi campania Apa trece, Romania ramane. Demersul se adreseaza romanilor care sufera in urma inundatiilor, iar de data aceasta vine in sprijinul sutelor de sinistrati din judetul.

POTOP la Galati: SAPTE persoane au murit, 715 de case afectate, 17 localitati sunt IZOLATE.

Sapte persoane au murit in urma inundatiilor de la Galati --- Premierul Victor Ponta a convocat comandamentul pentru situatii de urgenta, dupa inundatiile din Galati. ---- Sase persoane au murit si alte cinci sunt date disparute, la Galati, dupa ce, ploile torentiale au facut ravagii in acest judet peste 700 de locuinte sunt afectate, iar 17 localitati sunt Izolate. Traficul feroviar intre Barlad si Galati a fost afectat. Circulatia pe DN25, intre Vames si Tudor Vladimirescu a fost .

Cel mai recent bilant al inundatiilor din Galati. in doar cateva ore, a plouat cat pentru doi ani. Sute de oameni au fost evacuati

Noua oameni, printre care o fetita de 8 ani, au murit in inundatiile care au lovit, noaptea trecuta, 17 localitati din judetul Galati. Specialistii spun ca, in doar cateva ore, la Galati a plouat cat.

IMAGINI din INFERN. Cum arata Galatiul sub ape.

Sapte persoane au murit, in urma inudnatiilor din Judetul Galati. Un elicopter survoleaza localitatile Pechea, Slobozia Conachi si Cuza Voda). Peste 500 angajati ai Ministerului Afacerilor Interne pompieri, jandarmi, politisti) actioneaza pentru limitarea efectelor inundatiilor din judetul Galati. CITITI SI: POTOP la Galati: SAPTE persoane au murit, 715 de case afectate, 17 localitati sunt IZOLATE Totodata, in zona respectiva au fost directionate doua elicoptere apartinand Inspectoratului .

Patru persoane decedate in judetul Galati dupa inundatii

Sute de case au fost inundate in judetul Galati in urma unei ploi torentiale de cateva zeci de minute, iar din primele informatii patru persoane si-au pierdut viata si doua sunt date disparute, transmite Antena3. ro.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )