Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO UPDATE Inundatii in judetul Galati: Numarul persoanelor decedate a crescut la sapte. Un copil de 8 ani este dat disparut. Peste 700 de case inundate

Hotnews Hotnews,
 VIDEO UPDATE Inundatii in judetul Galati: Numarul persoanelor decedate a crescut la sapte. Un copil de 8 ani este dat disparut. Peste 700 de case inundate

Un numar de patru persoane si-au pierdut viata, iar alte trei sunt date disparute in urma inundatiilor produse noaptea trecuta in mai multe localitati din judetul Galati, unde au cazut precipitatii abundente, informeaza Inspectoratul Judetean de Politie Galati. UPDATE: Numarul persoanelor decedate in urma inundatiilor produse noaptea trecuta in localitatile din nord-vestul judetului Galati a urcat la sapte, o alta persoana fiind in continuare data disparuta, informeaza reprezentatii Inspectoratului Judetean de Politie, potrivit Agerpres. Este data disparuta o fetita in varsta de opt ani din comuna Cudalbi. continuă pe Hotnews

VIDEO UPDATE Inundatii in judetul Galati: Numarul persoanelor decedate a ajuns la opt. Peste 700 de case inundate

40 Numarul persoanelor decedate in urma inundatiilor produse in judetul Galati a ajuns la opt, a anuntat presedintele Consiliului Judetean Galati, Nicolae Bacalbasa, in sedinta comandamentului pentru situatii de urgenta convocata la Guvern, anunta Mediafax.

VIDEO UPDATE Inundatii in judetul Galati: Patru persoane decedate si trei disparute. Peste 700 de case inundate

Un numar de patru persoane si-au pierdut viata, iar alte trei sunt date disparute in urma inundatiilor produse noaptea trecuta in mai multe localitati din judetul Galati, unde au cazut precipitatii abundente, informeaza Inspectoratul Judetean de Politie Galati. UPDATE: Peste 700 de case din 17 localitati din judet au fost inundate, sute de oameni fiind evacuati, a declarat presedintele Consiliului Judetean Galati, Nicolae Bacalbasa. In unele zone din judet, cantitatile de precipitatii au fost de 110 l/mp, formandu-se viituri pe versanti.

INUNDATII GALATI. Numarul mortilor in urma viiturii a ajuns la noua.

Numarul persoanelor moarte in urma inundatiilor produse in judetul Galati a ajuns la noua, ultimul decedat fiind un barbat de 65 de ani, din localitatea Grivita, potrivit raportarii Prefecturii Galati, relateaza Mediafax. Citeste si INUNDATII GALATI. ANM: Nu putea fi emisa avertizare de cod rosu in Galati Noua persoane au decedat in urma inundatiilor produse in judetul Galati, potrivit unei raportari a Prefecturii Galati care vine la mai putin de o ora dupa ce vicepremierul Gabriel Oprea .

Patru persoane decedate in judetul Galati dupa inundatii

Sute de case au fost inundate in judetul Galati in urma unei ploi torentiale de cateva zeci de minute, iar din primele informatii patru persoane si-au pierdut viata si doua sunt date disparute, transmite Antena3. ro.

Sase persoane, decedate in urma inundatiilor din judetul Galati

Update 09:31 Ultimul bilant al inundatiilor din judetul Galati arata ca sase persoane au decedat si trei sunt date disparute.

Patru persoane decedate si trei disparute in urma inundatiilor din judetul Galati

Un numar de patru persoane si-au pierdut viata, iar alte trei sunt date disparute in urma inundatiilor produse noaptea trecuta in mai multe localitati din judetul Galati, unde au cazut precipitatii abundente, informeaza Inspectoratul Judetean de Politie Galati.

ANAR: in judetul Galati a plouat miercuri noapte cat pentru doua luni

Administratia Nationala Apele Romane a anuntat ca, in noaptea de miercuri spre joi, in judetul Galati a plouat cat pentru doua luni. ANAR precizeaza ca au cazut peste 140 de litri de precipitatii pe.

Sapte persoane, decedate in urma inundatiilor din judetul Galati

Update 13:00 Administratia Nationala Apele Romane informeaza ca, in cursul noptii pe raza judetului Galati, s-au inregistrat precipitatii de 140,5 l/mp la statia Grivita, 147,6 l/mp la statia Tecuci, 108,5 l/mp la Fartanesti, 111,8 l/mp la Vladesti.

Antena 3 reactiveaza campania Apa trece, Romania ramane. Demersul vine in sprijinul sutelor de sinistrati din judetul Galati

Antena 3 a reactivat astazi campania Apa trece, Romania ramane. Demersul se adreseaza romanilor care sufera in urma inundatiilor, iar de data aceasta vine in sprijinul sutelor de sinistrati din judetul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2603 seconds )