Libnet.ro
UNICEF

22:15

Patru persoane sunt monitorizate pentru Ebola, la Brasov

B1 B1,
Patru persoane sunt monitorizate pentru Ebola, la Brasov

Patru persoane care s-au intors din Nigeria si Sierra Leone sunt monitorizate, la Brasov, deoarece exista riscul imbolnavirii cu Ebola, relateaza Evenimentul Zilei. Pana in prezent, niciunul dintre pacientii. continuă pe B1

Brasov: Patru persoane, monitorizate pentru Ebola

Medicii Directiei de Sanatate Publica Brasov monitorizeaza patru persoane care au venit recent din Africa si ar putea prezenta risc de imbolnavire cu virusul Ebola, potrivit Digi 24. Printre ei se afla si un student nigerian, in varsta de 24 de ani, care a venit din vacanta, din Nigeria, in urma cu cateva zile. Niciunul dintre cei patru nu prezinta simptome, dar vor fi in continuare monitorizati timp de 30 de zile.

Patru persoane monitorizate pentru Ebola la Brasov, dupa ce s-au intors din Africa

Patru persoane care s-au intors in Brasov dupa ce au fost in Nigeria si Sierra Leone sunt monitorizate deoare exista riscul imbolnavirii de Ebola febra hemoragica).

MS: Persoanele care vin din Africa sunt monitorizate 21 de zile

Persoanele care vin in Romania din tarile africane afectate de Ebola sunt monitorizate de directiile de sanatate publica timp ce 21 de zile, a declarat, marti, ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, conform Mediafax.

Mures: Patru persoane, ranite intr-un grav accident rutier

Seful Politiei Rutiere Mures, comisarul-sef Lucian Archiudean, a declarat ca accidentul s-a produs, in jurul orei 18. 15, in localitatea mureseana Sangeorgiu de Padure, la iesirea spre Sovata, dupa ce soferul unui autotren a pus o frana brusca, in urma careia semiremorca tractata a alunecat, lovind un autoturism care circula din sens opus si in care se aflau patru persoane.

Mures: Patru persoane au fost ranite intr-un accident produs pe DN 13

Patru persoane au fost ranite, vineri seara, in urma unui accident produs pe DN 13 A, in care au fost implicate un autotren si un autoturism. Accidentul s-a petrecut in localitatea mureseana Sangeorgiu de.

Patru persoane suspectate ca au cultivat si comercializat canabis au fost retinute in Valcea

Patru persoane suspectate ca au cultivat si comercializat canabis in Bucuresti, Arges si Valcea au fost retinute, potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Politie Judetean Valcea, citat de.

Valcea. Patru persoane suspectate ca au cultivat si comercializat canabis au fost retinute

Patru persoane suspectate ca au cultivat si comercializat canabis in Bucuresti, Arges si Valcea au fost retinute, procurorii DIICOT cerand arestarea preventiva a suspectilor. Conform politistilor antidrog, c.

Banicioiu: Mai multe persoane care au venit din zona afectata de Ebola sunt monitorizate

Mai multe persoane care au venit in Romania din zona afectata de Ebola se afla sub monitorizare, a declarat, ieri, intr-o conferinta de presa, ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, transmit surse din presa.

Studentii africani de la UMF Cluj sunt monitorizati pentru Ebola. Din cei 13 tineri, doi au fost testati si rezultatele au iesit negative

Treisprezece studenti si masteranzi de la Universitatea de Medicina si Farmacie din Cluj UMF), care provin din tari din Africa cu risc de Ebola, vor fimonitorizati de medici de la Spitalul de Boli Infectioase, inainte de a li se permite sa se prezinte la cursuri. Doi dintre ei au fost testati, rezultatele iesind negative, iar in cazul altor doi se fac analize. Restul, fie nu au fost in Africa, fie nu s-au intors inca.

Trei studenti africani de la UMF Cluj sunt monitorizati pentru Ebola

Trei studenti de la Universitatea de Medicina si Farmacie din Cluj UMF), care au fost plecati in vacanta in Africa, sunt monitorizati de medici de la Spitalul de Infectioase.

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )