Libnet.ro
UNICEF

20:00

Mures: Patru persoane, ranite intr-un grav accident rutier

România Liberă România Liberă,
Mures: Patru persoane, ranite intr-un grav accident rutier

Seful Politiei Rutiere Mures, comisarul-sef Lucian Archiudean, a declarat ca accidentul s-a produs, in jurul orei 18. 15, in localitatea mureseana Sangeorgiu de Padure, la iesirea spre Sovata, dupa ce soferul unui autotren a pus o frana brusca, in urma careia semiremorca tractata a alunecat, lovind un autoturism care circula din sens opus si in care se aflau patru persoane. continuă pe România Liberă

Mures: Patru persoane au fost ranite intr-un accident produs pe DN 13

Patru persoane au fost ranite, vineri seara, in urma unui accident produs pe DN 13 A, in care au fost implicate un autotren si un autoturism. Accidentul s-a petrecut in localitatea mureseana Sangeorgiu de.

Brasov: Patru persoane, monitorizate pentru Ebola

Medicii Directiei de Sanatate Publica Brasov monitorizeaza patru persoane care au venit recent din Africa si ar putea prezenta risc de imbolnavire cu virusul Ebola, potrivit Digi 24. Printre ei se afla si un student nigerian, in varsta de 24 de ani, care a venit din vacanta, din Nigeria, in urma cu cateva zile. Niciunul dintre cei patru nu prezinta simptome, dar vor fi in continuare monitorizati timp de 30 de zile.

Patru persoane suspectate ca au cultivat si comercializat canabis au fost retinute in Valcea

Patru persoane suspectate ca au cultivat si comercializat canabis in Bucuresti, Arges si Valcea au fost retinute, potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Politie Judetean Valcea, citat de.

Valcea. Patru persoane suspectate ca au cultivat si comercializat canabis au fost retinute

Patru persoane suspectate ca au cultivat si comercializat canabis in Bucuresti, Arges si Valcea au fost retinute, procurorii DIICOT cerand arestarea preventiva a suspectilor. Conform politistilor antidrog, c.

Patru persoane sunt monitorizate pentru Ebola, la Brasov

Patru persoane care s-au intors din Nigeria si Sierra Leone sunt monitorizate, la Brasov, deoarece exista riscul imbolnavirii cu Ebola, relateaza Evenimentul Zilei. Pana in prezent, niciunul dintre pacientii.

Timisoara: Doua persoane au fost ranite intr-un accident provocat de un sofer incepator

Un sofer incepator din Timisoara a fost la un pas de moarte dupa ce a intrat cu masina intr-un sant plin cu apa. Tanarul se mai afla cu o alta persoana in autoturism cand a pierdut controlul volanului si.

O politista beata a provocat un grav accident in Focsani. Femeia a parasit locul accidentului

O politista de la Serviciul Economic al IPJ Vrancea, aflata sub influenta alcoolului, a intrat, vineri dimineata, cu o masina de teren in care se mai aflau doi politisti, intr-un chiosc din Focsani,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )