Libnet.ro
UNICEF

11:00

Trei studenti africani de la UMF Cluj sunt monitorizati pentru Ebola

Adevărul Adevărul,
Trei studenti africani de la UMF Cluj sunt monitorizati pentru Ebola

Trei studenti de la Universitatea de Medicina si Farmacie din Cluj UMF), care au fost plecati in vacanta in Africa, sunt monitorizati de medici de la Spitalul de Infectioase. continuă pe Adevărul

Studentii africani de la UMF Cluj sunt monitorizati pentru Ebola. Din cei 13 tineri, doi au fost testati si rezultatele au iesit negative

Treisprezece studenti si masteranzi de la Universitatea de Medicina si Farmacie din Cluj UMF), care provin din tari din Africa cu risc de Ebola, vor fimonitorizati de medici de la Spitalul de Boli Infectioase, inainte de a li se permite sa se prezinte la cursuri. Doi dintre ei au fost testati, rezultatele iesind negative, iar in cazul altor doi se fac analize. Restul, fie nu au fost in Africa, fie nu s-au intors inca.

Studentii din Africa care invata la UMF Cluj, evaluati pentru prevenirea Ebola

Studentii din tari africane care invata la UMF Iuliu Hatieganu din Cluj-Napoca trebuie sa se prezinte la Spitalul Clinic de Boli Infectioase din municipiu pentru a fi evaluati, ca masura de prevenire a Ebola, daca au parasit Romania in ultimele sase luni, relateaza Mediafax.

Patru persoane sunt monitorizate pentru Ebola, la Brasov

Patru persoane care s-au intors din Nigeria si Sierra Leone sunt monitorizate, la Brasov, deoarece exista riscul imbolnavirii cu Ebola, relateaza Evenimentul Zilei. Pana in prezent, niciunul dintre pacientii.

Ilie Nastase crede ca Dan Petrescu si Cosmin Contra sunt potriviti pentru preluarea echipei nationale

Ilie Nastase, fostul mare tenisman, crede ca Dan Petrescu si Cosmin Contra sunt cele mai bune variante pentru preluarea echipei nationale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )