Libnet.ro
UNICEF

01:05

Valcea. Patru persoane suspectate ca au cultivat si comercializat canabis au fost retinute

Antena3 Antena3,
Valcea. Patru persoane suspectate ca au cultivat si comercializat canabis au fost retinute

Patru persoane suspectate ca au cultivat si comercializat canabis in Bucuresti, Arges si Valcea au fost retinute, procurorii DIICOT cerand arestarea preventiva a suspectilor. Conform politistilor antidrog, c. continuă pe Antena3

Patru persoane suspectate ca au cultivat si comercializat canabis au fost retinute in Valcea

Patru persoane suspectate ca au cultivat si comercializat canabis in Bucuresti, Arges si Valcea au fost retinute, potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Politie Judetean Valcea, citat de.

Perchezitii in Constanta, la persoane suspectate de trafic de droguri si substante psihoactive

Politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate BCCO) Constanta au efectuat marti mai multe perchezitii la persoane suspectate de trafic de droguri si substante psihoactive, de unde anchetatorii au ridicat peste 600 de plicuri cu substante halucinogene, arata un comunicat publicat astazi.

Mures: Patru persoane au fost ranite intr-un accident produs pe DN 13

Patru persoane au fost ranite, vineri seara, in urma unui accident produs pe DN 13 A, in care au fost implicate un autotren si un autoturism. Accidentul s-a petrecut in localitatea mureseana Sangeorgiu de.

Mures: Patru persoane, ranite intr-un grav accident rutier

Seful Politiei Rutiere Mures, comisarul-sef Lucian Archiudean, a declarat ca accidentul s-a produs, in jurul orei 18. 15, in localitatea mureseana Sangeorgiu de Padure, la iesirea spre Sovata, dupa ce soferul unui autotren a pus o frana brusca, in urma careia semiremorca tractata a alunecat, lovind un autoturism care circula din sens opus si in care se aflau patru persoane.

Patru persoane sunt monitorizate pentru Ebola, la Brasov

Patru persoane care s-au intors din Nigeria si Sierra Leone sunt monitorizate, la Brasov, deoarece exista riscul imbolnavirii cu Ebola, relateaza Evenimentul Zilei. Pana in prezent, niciunul dintre pacientii.

Brasov: Patru persoane, monitorizate pentru Ebola

Medicii Directiei de Sanatate Publica Brasov monitorizeaza patru persoane care au venit recent din Africa si ar putea prezenta risc de imbolnavire cu virusul Ebola, potrivit Digi 24. Printre ei se afla si un student nigerian, in varsta de 24 de ani, care a venit din vacanta, din Nigeria, in urma cu cateva zile. Niciunul dintre cei patru nu prezinta simptome, dar vor fi in continuare monitorizati timp de 30 de zile.

Bucuresti. Perchezitii la locuintele unor persoane suspectate de fapte cu violenta

Politistii bucuresteni fac, joi dimineata, 11 perchezitii pe raza Capitalei la persoane banuite de comiterea de infractiuni cu violenta. Mai multi suspecti au fost adusi la sediul Sectorului 4 Politie pentru audieri.

Constanta: Perchezitii la persoane suspectate de trafic de droguri

19 perchezitii la locuintele unor suspecti de trafic de droguri si substante psihoactive au fost efectuate marti dimineata de catre politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate BCCO).

Descinderi in Bistrita-Nasaud, la persoane suspectate de spalare de bani. Prejudiciul se ridica la 40 de milioane de lei

14 perchezitii au loc, joi dimineata, la sedii de firme si persoane din Cluj si Bistrita-Nasaud, suspectate de evaziune fiscala si spalare de bani prin tranzactii cu materiale de constructii. Prejudiciul a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )