Libnet.ro
UNICEF

01:05

Patru recomandari (sau 4 lectii, sau 4 avertismente, depinde cum le citesti) pentru o mai buna relatie intre banci si clienti, via Florin Georgescu, omul numarul doi din BNR -*- Patru recomandari (sau 4 lectii, sau 4 avertismente, depinde cum le citesti)

Hotnews Hotnews,
 Patru recomandari (sau 4 lectii, sau 4 avertismente, depinde cum le citesti) pentru o mai buna relatie intre banci si clienti, via Florin Georgescu, omul numarul doi din BNR -*- Patru recomandari (sau 4 lectii, sau 4 avertismente, depinde cum le citesti)

Este evident faptul ca traversam o perioada efervescenta la nivel legislativ. Sunt promovate, intr-un ritm relativ alert, reglementari care isi propun cresterea gradului de protectie a consumatorului de servicii financiare. Obiectivul declarat al acestor initiative este eliminarea acelor practici nedorite ale unor actori ai pietei financiare care vulnerabilizeaza clientela deservita. Provocarea majora in demersurile legislative care se circumscriu acestui obiectiv este mentinerea unui echilibru intre drepturile si obligatiile partilor contractuale. Este de inteles multitudinea de dezbateri si pareri atunci cand impactul unor initiative legislative este evaluat ca generand riscuri majore la adresa stabilitatii sistemului bancar, a declarat luni prim-viceguvernatorul BNR Florin Georgescu, in cadrul unei conferinte de specialitate gazduite de Institutul Bancar Roman. continuă pe Hotnews

Patru recomandari (sau 4 lectii, sau 4 avertismente, depinde cum le citesti) pentru o mai buna relatie intre banci si clienti, via Florin Georgescu, omul numarul doi din BNR

Este evident faptul ca traversam o perioada efervescenta la nivel legislativ. Sunt promovate, intr-un ritm relativ alert, reglementari care isi propun cresterea gradului de protectie a consumatorului de servicii financiare. Obiectivul declarat al acestor initiative este eliminarea acelor practici nedorite ale unor actori ai pietei financiare care vulnerabilizeaza clientela deservita. Provocarea majora in demersurile legislative care se circumscriu acestui obiectiv este mentinerea unui echilibru intre drepturile si obligatiile partilor contractuale. Este de inteles multitudinea de dezbateri si pareri atunci cand impactul unor initiative legislative este evaluat ca generand riscuri majore la adresa stabilitatii sistemului bancar, a declarat luni prim-viceguvernatorul BNR Florin Georgescu, in cadrul unei conferinte de specialitate gazduite de Institutul Bancar Roman.

Scaunul inteligent creat de patru studenti din Cluj: avertismente pentru sedentari

Patru studenti de la Universitatea Tehnica Cluj-Napoca UTCN) au creat un scaun inteligent care il avertizeaza pe ocupant ca are o postura incorecta la birou sau ca a stat prea mult in pozitia sezand. Ei isi cauta acum un partener care sa-l produca la scara larga pentru a ajunge, astfel, la marile corporatii.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )