Libnet.ro
UNICEF

10:00

Paul al Romaniei, condamnat definitiv la inchisoare in dosarul Ferma Baneasa, dat in urmarire internationala

Hotnews Hotnews,
 Paul al Romaniei, condamnat definitiv la inchisoare in dosarul Ferma Baneasa, dat in urmarire internationala

Paul Philippe al Romaniei, condamnat joi la 3 ani si 4 luni de inchisoare in dosarul retrocedarii ilegale a Fermei regale de la Baneasa, va fi dat in urmarire internationala, in conditiile in care nu a fost gasit acasa de catre politistii care au mers sa il ridice pentru a fi incarcerat, a anuntat Politia Capitalei. continuă pe Hotnews

Dosarul Ferma Baneasa, la final. Remus Truica si israelienii merg la inchisoare. Ce pedeapse au primit Printul Paul si Dan Andronic

Inalta Curte de Casatie si Justitie a dat joi verdictul final in dosarul Ferma Baneasa: omul de afaceri Remus Truica a fost condamnat la sapte ani de inchisoare, israelienii Benjamin Steinmetz si Tal Silberstein au primit cate cinci ani de inchisoare, iar Printul Paul trei ani si patru luni cu executare. De asemenea, jurnalistul Dan Andronic a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare.

Prima reactie a jurnalistului Dan Andronic, dupa condamnarea primita in dosarul Ferma Baneasa

Jurnalistul Dan Andronic a fost condamnat, joi, la trei ani de inchisoare cu suspendare, in dosarul Ferma Baneasa. in celasi dosar, omul de afaceri Remus Truica a fost condamnat la sapte ani de inchisoare, israelienii Benjamin Steinmetz si Tal Silberstein au primit cate cinci ani de inchisoare, iar Printul Paul trei ani si patru luni.

Verdict in dosarul Ferma Baneasa: Printul Paul, condamnat, nu a fost gasit la locuinta

Inalta Curte de Casatie si Justitie a dat joi verdictul final in dosarul Ferma Baneasa: omul de afac.

Radu Tudor, despre unul dintre greii condamnati in dosarul Ferma Baneasa: Traieste pe un yacht in mijlocul oceanului

Inalta Curte de Casatie si Justitie a dat joi verdictul final in dosarul Ferma Baneasa. Astfel, omul de afaceri Remus Truica a fost condamnat la sapte ani de inchisoare, israelienii Benjamin Steinmetz si Tal Silberstein au primit cate cinci ani de inchisoare, iar Printul Paul trei ani si patru luni.

Verdict final in dosarul Ferma Baneasa

Inalta Curte de Casatie si Justitie a dat joi verdictul final in dosarul Ferma Baneasa: omul de afaceri Remus Truica a fost condamnat la sapte ani de inchisoare, israelienii Benjamin Steinmetz si Tal Silberstein au primit cate cinci ani de inchisoare, iar Printul Paul - trei ani si patru luni, transmite G4media. ro.

Dan Andronic, prima reactie dupa condamnarea in dosarul Ferma Baneasa: Eu ma retrag

Dan Andronic a reactionat, dupa condamnarea sa la 3 ani de inchisoare cu suspendare in dosarul retrocedarii ilegale a Fermei regale de la Baneasa printr-un mesaj scurt postat pe Facebook, in care spune ca se retrage. Decizii definitive in dosarul Ferma Baneasa: Remus Truica - 7 ani de inchisoare, Paul Philippe al Romaniei - 3 ani si 4 luni ani, Dan Andronic - 3 ani cu suspendare Miliardarul Beny Steinmetz, 5 ani de inchisoare.

UPDATE Decizii definitive in dosarul Ferma Baneasa: Remus Truica - 7 ani de inchisoare, Paul Philippe al Romaniei - 3 ani si 4 luni, Dan Andronic - 3 ani cu suspendare Miliardarul Beny Steinmetz, 5 ani Truica, ridicat de acasa de Politie, Paul al Roman

Omul de afaceri Remus Truica a fost condamnat la 7 ani de inchisoare cu executare, Paul Philippe al Romaniei a primit 3 ani si 4 luni de inchisoare, iar Dan Andronic - 3 ani de inchisoare cu suspendare, in dosarul retrocedarii ilegale a Fermei regale de la Baneasa. Deciziile sunt definitive si au fost pronuntate joi de instanta suprema, care a majorat pedepsele din prima instanta. Prejudiciul total in acest dosar a fost estimat la 145. 569 de euro. 28 Paul Philippe al Romaniei va fi dat in urmarire internationala21. 55 Politistii au mers la locuinta lui Paul al Romaniei, pentru a-l duce la penitenciar, insa nu l-au gasit acasa21. 50 Politistii l-au ridicat de la locuinta sa pe omul de afaceri Remus Truica.

Verdict final in dosarul Ferma Baneasa: Remus Truica - 7 ani de inchisoare: Acesta este pretul cand nu te indoi...

Verdict final, joi, in dosarul Ferma Baneasa: omul de afaceri Remus Truica a fost condamnat la sapte ani de inchisoare, israelienii Benjamin Steinmetz si Tal Silberstein au primit cate cinci ani de inchisoare, iar Printul Paul trei ani si patru luni.

Primele imagini cu Remus Truica luat de politisti de acasa dupa condamnarea la 7 ani de inchisoare

Omul de afaceri Remus Truica a fost ridicat, joi seara, de politisti de la domeniul sau din Snagov dupa ce judecatorii au dat verdictul in dosarul Ferma Baneasa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )