Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pavarotti din Banat, bursier al Fundatiei Dinu Patriciu: A fost singurul care s-a tinut de mine sa imi faca bine. Fara el m-as fi intors in constructii

Adevărul Adevărul,
Pavarotti din Banat, bursier al Fundatiei Dinu Patriciu: A fost singurul care s-a tinut de mine sa imi faca bine. Fara el m-as fi intors in constructii

Mii de tineri din Romania au beneficiat de burse de studio oferite de Fundatia Dinu Patriciu. Printre bursierii lui Patriciu a fost si Costel Busuioc, supranumit Pavarotti din Banat dupa castigarea unui concurs de talente din Spania. Ajuns la concurs de pe santier, Busuioc sustine ca fara bursa oferita de Dinu Patriciu s-ar fi intors in constructii. continuă pe Adevărul

Pavarotti din Banat, bursier al Fundatiei Dinu Patriciu: Fara el, m-as fi intors in constructii

Mii de tineri din Romania au beneficiat de burse de studio oferite de Fundatia Dinu Patriciu. Printre bursierii lui Patriciu a fost si Costel Busuioc, supranumit Pavarotti din Banat dupa castigarea unui concurs de talente din Spania. Ajuns la concurs de pe santier, Busuioc sustine ca fara bursa oferita de Dinu Patriciu s-ar fi intors in constructii.

Ion Sturza, indoliat:Dinu Patriciu a fost un mare patriot al Romaniei si un antreprenor vizionar

Ex-premier al Republicii Moldova si fost vicepresedinte al grupului Rompetrol, Ion Sturza deplange moartea omului de afaceri roman Dinu Patriciu, pe care il considera un patriot, un antreprenor si un prieten cu litera mare.

Cum ne-a schimbat destinul Fundatia Dinu Patriciu!

Nu pot fi ipocrit sa nu recunosc acest gest omenesc al Fundatiei Dinu Patriciu. Si repet chiar nu ma intereseaza toate acuzele, afacerile si toata discutia despre omul Patriciu si celelalte activitati ale sale.

Medicul lui Dinu Patriciu: A fost extrem de suparat dupa esecul cu lantul de magazine, i s-a inrautatit boala

Medicul curant al lui Dinu Patriciu, Mihai Voiculescu, a spus ca omul de afaceri a fost extrem de suparat dupa esecul suferit in afacerea lantului de magazine Mic. ro si i s-a inrautatit astfel boala, dar si ca si-a periclitat sanatatea din cauza stilului de viata, in special a alimentatiei.

Daianu: Dinu Patriciu a fost un intreprinzator de avengura; ii domina pe ceilalti

Fostul ministru de Finante Daniel Daianu a declarat marti, la RFI, ca Dinu Patriciu era un om de afaceri de o anvergura neobisnuita pentru Romania si, desi nu i-a impartasit intotdeauna viziunea economica, i-a pretuit indrazneala, precizand ca acesta.

Dinu Patriciu a murit la Londra dupa o lupta de cativa ani cu cancerul

Omul de afaceri Dinu Patriciu, in varsta de 64 de ani, a murit la Londra. El suferea de cancer de mai multa vreme, iar in decembrie 2012 facuse un transplant de ficat la un spital din Milano. Potrivit familiei, Dinu Patriciu ar fi murit in urma unei.

VIDEO A murit Dinu Patriciu, unul dintre cei mai bogati si mai influenti romani din anii 2000

Omul de afaceri Dinu Patriciu 64 de ani), unul dintre cei mai bogati romani, a murit marti dimineata, la Londra, anunta Mediafax. Informatia a fost facuta publica in premiera de jurnalistul Rares Bogdan. Dinu Patriciu, pe numele real Dan Costache Patriciu, a ocupat timp de 3 ani consecutiv 2009, 2010 si 2011) primul loc in clasamentul celor mai bogati romani realizat de revista Forbes. Dinu Patriciu suferea de cativa ani de cancer si fusese supus unui transplant de ficat in anul 2012. Patriciu isi stabilise resedinta la Londra in ultimul an de viata si se afla in proces de divort cu sotia sa, Dana Patriciu, care a cerut ca in urma despartirii sa ii revina jumatate din averea fabuloasa a familiei.

Dinu Patriciu a murit. Marirea si decaderea unui imperiu: cum a facut Patriciu bani, ce avere a avut de fapt si cum a risipit cea mai mare parte din ea

Dinu Patriciu a murit astazi, la Londra, la 64 de ani. Cel care, pana nu demult, a fost cel mai bogat roman suferea de probleme grave de sanatate de cativa ani. Adevarul va prezinta radiografia tuturor afacerilor mogulului, pornind cu primul sau megabusiness - Rompetrol, dar si parcursul sau in presa romaneasca si falimentarea invariabila a tuturor proiectelor in care a pompat bani Dinu Patriciu.

Paradoxul Dinu Patriciu: De la afaceri private in timpul comunismului la afaceri cu statul in capitalism. Afacerea Rompetrol - Petromidia - KazMunaigaz, marele sau business si marea teapa luata de statul roman

Dinu Patriciu a fost o figura atipica pe scena publica in anii 90, cand milita alaturi de o mana de oameni pentru iesirea statului din afaceri si privatizarea tuturor companiilor de stat. Cu primii bani seriosi facuti din meditatii de arhitectura si proiecte pentru clienti din Romania si din zona araba, Patriciu s-a lansat in business-ul mare odata cu privatizarea Petromidia viitoarea Rompetrol). O afacere sulfuroasa, care i-a adus un dosar penal pentru spalare de bani nici acum judecat definitiv) si apoi o vinzare - si ea in conditii neclare - catre compania KazMunaiGaz din Kazahstan. Odata cu primul dosar penal pentru spalare de bani, Patriciu s-a implicat masiv in lupta impotriva reformelor, dar esecul campaniei prezidentiale din 2009 si al afacerilor lansate cu fondurile din vanzarea Rompetrol Adevarul, Mic. ro, BetCafe Arena) l-au determinat sa se retraga de pe scena publica si sa-si duca viata in Londra. Vezi in articol principalele momente din cariera de businessman a lui Dinu Patriciu.

Omul de afaceri Dinu Patriciu a murit la varsta de 64 de ani (VIDEO)

Omul de afaceri Dinu Patriciu a incetat din viata la varsta de 64 de ani, la Londra, transmite B1 TV. Informatia a fost facuta publica de jurnalistul Rares Bogdan pe contul sau de Facebook. Dinu Patriciu,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )