Libnet.ro
UNICEF

00:07

PayPal a transferat din greseala 92 de milioane de miliarde de dolari in contul unui american

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
PayPal a transferat din greseala 92 de milioane de miliarde de dolari in contul unui american

Operatorul de plati online PayPal a transferat din greseala peste 92 de milioane de miliarde de dolari in contul unui american, care a declarat ulterior ca ar fi folosit o parte, infima, din bani pentru a achita datoriile statului american, insa. continuă pe Wall-Street Ro

92 milioane de miliarde de dolari virate unui american, din greseala

Peste 92 de milioane de miliarde de dolari au fost transferate, din greseala, prin operatorul de plati online PayPal, in contul unui american, care a declarat ulterior ca ar fi folosit o parte din aceasta suma pentru a achita datoriile statului american, eroarea fiind, insa, corectata rapid de PayPal, informeaza persa internationala.

Un american s-a trezit peste noapte cu peste 92 de milioane de miliarde de dolari in cont, in urma unei erori comise de PayPal

Operatorul de plati online PayPal a transferat din greseala peste 92 de milioane de miliarde de dolari in contul unui american. Norocos peste noapte, barbatul s-ar fi folosit deja de o parte din bani, infima,.

Rominserv va furniza servicii pentru un proiect de 6 miliarde dolari in Kazahstan

Compania Rominserv, parte a grupului Rompetrol, va furniza servicii de consultanta in management de proiect si training de 5 milioane de dolari pentru constructia unui complex petrochimic in Kazahstan, o investitie totala de peste 6 miliarde de dolari.

Schneider Electric vrea sa cumpere Invensys pe 5 miliarde dolari

Schneider Electric SA din Franta, cel mai mare producator mondial de echipamente voltaice, ofera 3,3 miliarde lire sterline 5 miliarde dolari) pentru achizitia producatorului britanic de software industrial Invensys Plc.

Firma romaneasca, implicata intr-un proiect de sase miliarde de dolari in Kazahstan

Kazahii de la Rompetrol isi extind portofoliul de servicii. Compania Rominserv, parte a grupului, va furniza servicii de consultanta in management de proiect si training de 5 milioane de dolari pentru constructia unui complex petrochimic in Kazahstan, o investitie totala de peste 6 miliarde de dolari.

Lindsay Lohan va primi 2 milioane de dolari de la Oprah! Afla motivul?

Imediat ce va iesi din centrul de reabilitare in care a fost internata vreme de trei luni, Lindsay Lohan va gasi alinare in bratele lui Oprah. Celebra vedeta de televiziune ii intinde o mana lui Lindsay Lohan si ii ofera 2 milioane de dolari pentru un interviu si un reality-show de opt episoade. Continue reading .

Jennifer Lopez, acuzata ca a castigat 10 milioane de dolari cantand pentru dictatori si talhari

Jennifer Lopez este acuzata ca a castigat peste 10 milioane de dolari in ultimii doi ani, din concerte sustinute pentru dictatori si talhari. Acuzatiile au fost lansate de Fundatia pentru Drepturile.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )