Libnet.ro
UNICEF

19:16

Rominserv va furniza servicii pentru un proiect de 6 miliarde dolari in Kazahstan

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Rominserv va furniza servicii pentru un proiect de 6 miliarde dolari in Kazahstan

Compania Rominserv, parte a grupului Rompetrol, va furniza servicii de consultanta in management de proiect si training de 5 milioane de dolari pentru constructia unui complex petrochimic in Kazahstan, o investitie totala de peste 6 miliarde de dolari. continuă pe Ziarul Bursa

Firma romaneasca, implicata intr-un proiect de sase miliarde de dolari in Kazahstan

Kazahii de la Rompetrol isi extind portofoliul de servicii. Compania Rominserv, parte a grupului, va furniza servicii de consultanta in management de proiect si training de 5 milioane de dolari pentru constructia unui complex petrochimic in Kazahstan, o investitie totala de peste 6 miliarde de dolari.

Rominserv, parte intr-un proiect petrochimic de peste sase miliarde de dolari in Kazahstan

Rominserv, parte a Grupului Rompetrol, va furniza servicii de consultanta in management de proiect si training pentru constructia unui complex petrochimic in Kazahstan, se arata intr-un comunicat trimis redactiei.

Schneider Electric vrea sa cumpere Invensys pe 5 miliarde dolari

Schneider Electric SA din Franta, cel mai mare producator mondial de echipamente voltaice, ofera 3,3 miliarde lire sterline 5 miliarde dolari) pentru achizitia producatorului britanic de software industrial Invensys Plc.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )