Libnet.ro
UNICEF

01:05

PDL cere demisia ministrilor Vosganian si Dragnea

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PDL cere demisia ministrilor Vosganian si Dragnea

USL are drept singur scop apararea propriei mafii, a declarat, astazi, intr-o conferinta de presa, prim-vicepresedintele PDL Andreea Paul, care a cerut demisia ministrilor pe care PNL si PSD vor sa ii fereasca de justitie, Varujan Voganian si Liviu Dragnea, potrivit unui comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

PDL cere demisia lui Vosganian si Dragnea, urmare a asaltului USL asupra ...

PDL cere demisia ministrilor Varujan Vosganian si Liviu Dragnea, a declarat, joi, prim-vicepresedintele PDL Andreea Paul, aratand ca in numai 24 de ore s-a produs un asalt USL asupra justitiei, pornind de la cazurile celor doi demnitari, transmite Mediafax. Andreea Paul a spus, intr-o conferinta de presa, ca USL sacrifica economia si ca incapatanarea USL de a submina justitia este revoltatoare. In numai 24 de ore am asistat la asaltul USL asupra justitiei in privinta cazurilor .

Andreea Paul: PDL cere demisia ministrilor Varujan Vosganian si Liviu Dragnea

Prim-vicepresedintele PDL, Andreea Paul, a declarat, joi, in cadrul unei conferinte de presa, ca partidul sau cere demisia ministrilor Varujan Vosganian si Liviu Dragnea, aratand ca in doar 24 de ore s-a.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )