Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce pedepse au primit educatoarele din Constanta, care au agresat mai multi prescolari

România Liberă România Liberă,
Ce pedepse au primit educatoarele din Constanta, care au agresat mai multi prescolari

Educatoarele de la Gradinita Micul Regat din Constanta, care au agresat mai multi prescolari, au fost condamnate la inchisoare cu suspendare, pedepsele primite fiind intre un an si un an si jumatate, iar directoarea a fost achitata. continuă pe România Liberă

Educatoarele de la Gradinita Micul Regat din Constanta, condamnate la pedepse intre un an si un an si cinci luni de inchisoare, cu suspendare

Cele cinci educatoare de la gradinita Micul Regat din Constanta acuzate ca ii loveau si ii umileau pe copii au fost condamnate vineri de Judecatoria Constanta la pedepse cuprinse intre un an si un an si jumatate de inchisoare cu suspendare pentru purtare abuziva, iar directoarea institutiei a fost achitata pentru complicitare la purtare abuziva, anunta news. ro. Decizia instantei - pronuntata dupa trei ani de procese - nu este definitiva si poate fi atacata la Curtea de Apel Constanta.

VIDEO Educatoarea vranceana care a agresat mai multi copii, internata intr-o clinica de psihiatrie

O educatoare din localitatea Vrancioaia, filmata de un parinte in timp ce lovea mai multi copii si suspendata in urma scandalului, dar apoi reprimita la catedra, trebuie sa se interneze intr-o clinica pentru evaluare psihiatrica.

Decizie suprinzatoare in dosarul gradinita groazei din Constanta. Cine a fost achitat

Judecatorii au dat sentinta in dosarulGradinitei Groazei in care mai multe educatoare din Constanta au fost acuzate de parinti ca bateau si maltratau copii. A fost.

Doi barbati din Constanta, cercetati de procurori dupa ce au urinat pe o masina de politie si au lovit un politist

Doi barbati din Constanta sunt cercetati penal fiindca au urinat pe o masina de politie, iar apoi au lovit un politist care a intervenit dupa ce a vazut gestul lor. Cei doi barbati, de 29 si 52 de.

CCR: Articolul referitor la detasarea magistratilor din Legea care reglementeaza statutul judecatorilor si procurorilor este neconstitutional

Articolul referitor la detasare din Legea care reglementeaza statutul judecatorilor si procurorilor este neconstitutional pentru ca poate conduce la imprevizibilitatea textului de lege, iar cariera magistratilor poate fi decisa in mod arbitrar, conform motivarii Curtii Constitutionale CCR), scrie Mediafax.

Claudiu Manda: Elena Udrea a prezentat in fata Comisiei pentru controlul SRI nume de persoane din media care au relatii apropiate cu SRI

Presedintele Comisiei parlamentare de control al SRI, Claudiu Manda, a declarat ca Elena Udrea, care a fost audiata joi, i-a prezentat nume de persoane din media care au relatii apropiate cu SRI sau care au fost finantate de oameni de afaceri ca urmare a unor legaturi sau apropieri cu serviciul secret.

Motivul pentru care tot mai multe femei au renuntat la sutien. S-au lasat fotografiate cu rusinea la vedere. Dovada

Tot mai multe tinere, dar si doamne trecute de primavara vietii au adoptat o practica cu adevarat revolutionara pentru o lume plina de inhibitii. Au renuntat la sutiene pe care le-au considerat accesorii.

Care este mai buna: MOTORINA sau BENZINA?

Soferii din Romania sunt impartiti in doua tabere: cei care conduc o masina pe benzina si cei care conduc o masina diesel. Toata lumea spune ca masina pe care o conduce el e cea mai buna. Dar tu ce parere ai?.

Romanii si alti imigranti din Italia produc anual mai mult decat toata economia Ungariei

Huliti in nenumarate randuri in Italia, romanii au un rol cheie in economia acestei tari. Imigrantii produc anual venituri mai mari ca PIB-ul Ungariei. Potrivit unui studiu care.

Motivul surprinzator pentru care cei mai multi oameni fac cancer

Un studiu nou efectuat la Universitatea John Hopkins a descoperit un motiv surprinzator pentru care atat de multi oameni fac cancer. Unele tipuri de cancer apar mai des decat altele pentru ca celulele.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2791 seconds )