Libnet.ro
UNICEF

14:01

Educatoarele de la Gradinita Micul Regat din Constanta, condamnate la pedepse intre un an si un an si cinci luni de inchisoare, cu suspendare

Hotnews Hotnews,
 Educatoarele de la Gradinita Micul Regat din Constanta, condamnate la pedepse intre un an si un an si cinci luni de inchisoare, cu suspendare

Cele cinci educatoare de la gradinita Micul Regat din Constanta acuzate ca ii loveau si ii umileau pe copii au fost condamnate vineri de Judecatoria Constanta la pedepse cuprinse intre un an si un an si jumatate de inchisoare cu suspendare pentru purtare abuziva, iar directoarea institutiei a fost achitata pentru complicitare la purtare abuziva, anunta news. ro. Decizia instantei - pronuntata dupa trei ani de procese - nu este definitiva si poate fi atacata la Curtea de Apel Constanta. continuă pe Hotnews

Ce pedepse au primit educatoarele din Constanta, care au agresat mai multi prescolari

Educatoarele de la Gradinita Micul Regat din Constanta, care au agresat mai multi prescolari, au fost condamnate la inchisoare cu suspendare, pedepsele primite fiind intre un an si un an si jumatate, iar directoarea a fost achitata.

Educatoarele de la Micul Regat, un an si jumatate de inchisoare cu suspendare

Cele cinci educatoare de la gradinita Micul Regat din Constanta si-au aflat pedepsele. Judecatoria Constanta le-a condamnat la un an si un an si jumatate de inchisoare cu suspendare pentru purtare.

Educatoarele de la Micul Regat au primit condamnare la inchisoare cu suspendare

Educatoarele de la Gradinita particulara Micul Regat din Constanta, acuzate de parinti de violenta asupra copiilor, au primit pedeapsa de inchisoare cu suspendare.

Decizie suprinzatoare in dosarul gradinita groazei din Constanta. Cine a fost achitat

Judecatorii au dat sentinta in dosarulGradinitei Groazei in care mai multe educatoare din Constanta au fost acuzate de parinti ca bateau si maltratau copii. A fost.

Doi barbati din Constanta, cercetati de procurori dupa ce au urinat pe o masina de politie si au lovit un politist

Doi barbati din Constanta sunt cercetati penal fiindca au urinat pe o masina de politie, iar apoi au lovit un politist care a intervenit dupa ce a vazut gestul lor. Cei doi barbati, de 29 si 52 de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )