Libnet.ro
UNICEF

11:15

Pentru ce functie vrea sa candideze Marcel Ciolacu. Anuntul facut de liderul PSD

Antena3 Antena3,
Pentru ce functie vrea sa candideze Marcel Ciolacu. Anuntul facut de liderul PSD

Marcel Ciolacu a declarat, marti seara, ca nu exclude sa candideze pentru functia de presedinte al Camerei Deputatilor, vizata, de altfel, atat de Ludovic Orban, cat si de Dan Barna. Liderul PSD a precizat ca membrii Consiliului Politic social-democrat vor decide strategia partidului pe termen scurt, inclusiv numele candidatilor la functiile publice. continuă pe Antena3

MARCEL CIOLACU: O iresponsabilitate ce a facut Orban

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a criticat, luni seara, decizia premierului Ludovic Orban de a demisiona din functie, transmite Agerpres.

Marcel Ciolacu a rabufnit dupa ce premierul si-a anuntat demisia: Nu poti sa lasi tara intr-un haos pentru ca te-ai suparat. Ce a facut Orban este impardonabil

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca demisia lui Ludovic Orban din fruntea guvernului dupa aflarea rezultatelor alegerilor parlamentare reprezinta un act de iresponsabilitate, avand in vedere ca nu mai.

Marcel Ciolacu se teme de furt? Ce ordine ferme si riguroase a dat imediat dupa exit-poll ora 21

Marcel Ciolacu a dat ordine ferme si riguroase imediat dupa exit-poll-ul de la ora 21:00, semn ca presedintele PSD s-ar teme de furt. Ce ordine stricte a dat Marcel Ciolacu dupa anuntarea exit poll-ului de la ora 21. De ce ii este frica Se teme de furt Marcel Ciolacu si la alegerile Parlamentare 2020? Marcel .

Marcel Ciolacu: La propunerea mea, maine sau poimaine, il vom desemna pe Alexandru Rafila ca eventual prim-ministru Politica nu este balet, facem politica (VIDEO)

Marcel Ciolacu a anuntat ca la nivelul PSD va fi organizat maine sau poimaine un Consiliu Politic National unde, la propunerea sa, Alexandru Rafila va fi desemnat candidat al formatiunii pentru pozitia de pr.

Marcel Ciolacu: Romanii i-au transmis clar lui Iohannis ca nu mai poate continua! Este cea mai aspra palma democratica!

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a postat pe o retea sociala un mesaj de multumire pentru toti cei care au ales sa voteze Partidul Social Democrat la alegerile parlamentare. Este victoria voastra! Este victoria celor care ati rezistat. Care nu v-ati lasat intimidati!.

ALEGERI PARLAMENTARE 2020: Rafila spune ca nu a discutat cu Marcel Ciolacu despre posibilitatea de a fi propus premier

Alexandru Rafila, candidat PSD pentru Camera Deputatilor, spune ca nu a discutat cu presedintele partidului, Marcel Ciolacu, despre posibilitatea de a fi propus premier, relateaza Agerpres.

Marcel Ciolacu: Se configureaza un castig al PSD. Ludovic Orban nu mai poate fi premierul Romaniei, cel putin daca dorim sa respectam votul romanilor (VIDEO)

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, pentru B1 TV, ca PSD a castigat alegerile parlamentare, chiar daca diferenta fata de PNL nu e atat de mare pe cat si-ar fi dorit ei. Ciolacu a mai spus ca, data.

Alexandru Rafila, surprins dupa ce Marcel Ciolacu l-a propus pentru functia de premier: Si pentru mine a fost o surpriza

Alexandru Rafila s-a declarat surprins de nominalizarea sa pentru functia de premier al Romaniei, in urma alegerilor parlamentare 2020. Presedintele partidului, Marcel Ciolacu, a declarat ca medicul se afla.

Alexandru Rafila, surprins dupa ce Marcel Ciolacu l-a propus pentru functia de premier: Si pentru mine a fost o surpriza

Alexandru Rafila s-a declarat surprins de nominalizarea sa pentru functia de premier al Romaniei, in urma alegerilor parlamentare 2020. Presedintele partidului, Marcel Ciolacu, a declarat ca medicul se afla.

Marcel Ciolacu: Profesorul Alexandru Rafila este una dintre variantele PSD pentru sefia noului guvern

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat duminica, in direct la Antena 3, ca Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, este una dintre variantele acestui partid pentru functia de prim-ministru.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )