Libnet.ro
UNICEF

05:00

Pentru prima oara, Bitcoin-ul valoreaza mai mult decat aurul

Adevărul Adevărul,
Pentru prima oara, Bitcoin-ul valoreaza mai mult decat aurul

O unitate din cripto-moneda digitala a intrecut pentru prima oara pretul unui gram de aur. Joi seara, 1 Bitcoin valora 1. 265 de dolari, in timp ce 1 gram de aur era cotat la 1. 233 de dolari. continuă pe Adevărul

Unele tari vor trebuie sa contribuie mai mult la bugetul UE dupa Brexit. Comisarul european pentru buget AVERTIZEAZA: Va fi un SOC

Comisarul european pentru buget, Gunther Oettinger, a declarat ca, dupa iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana, unele tari membre vor trebui sa contribuie mai mult la bugetul comunitar. Conform unui.

in culmea fericirii! Sean Paul a devenit tatic pentru prima data (FOTO)

Bucurie mare pentru cantaretul Sean Paul. Acesta a devenit tatic pentru prima data. in urma cu putin timp, vedeta in varsta de 44 de ani, a postat pe contul sau oficial de instagram o.

Grindeanu, IMPRESIONAT de creativitatea PROTESTATARILOR! Ce mesaje i-au placut cel mai mult (FOTO)

Chiar daca perioada protestelor a fost una foarte tensionata si dificila pentru Guvernul Gindeanu, asta nu inseamna ca Premierul nu a fost impreionat de creativitatea romanilor iesiti in.

Adela Popescu si Radu Valcan se pregatesc pentru prima vacanta in trei. in ce tara vor pleca (FOTO)

Adela Popescu si Radu Valcan au una dintre cele mai frumoase si mai solide relatii si le place sa se bucure din plin de fiecare moment trait impreuna. De cand au devenit parintii lui.

Descoperire bizara! Un rechin-crocodil a fost gasit pentru prima data pe plajele din Marea Britanie (FOTO)

O specie rara de rechin, inrudit cu Marele Rechin Alb, care nu a mai fost vazut niciodata in apele britanice, a fost gasit pe o plaja din Devon. Rechinul-crocodil, care se gaseste in mod norma.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )