Libnet.ro
UNICEF

07:00

Descinderi de amploare in 31 de spitale din Romania

Antena3 Antena3,
Descinderi de amploare in 31 de spitale din Romania

Peste 20 de perchezitii sunt facute, marti, la cabinete medicale din tara intr-un dosar in care sunt vizate 31 de unitati spitalicesti, existand suspiciuni, printre altele, ca au fost. continuă pe Antena3

Descinderi de amploare in spitalele din Romania. Sefa Sectiei de Psihiatrie a Spitalului Judetean Arad, ridicata si dusa la audieri

Peste 20 de perchezitii sunt facute, marti, la cabinete medicale din tara intr-un dosar in care sunt vizate 31 de unitati spitalicesti, existand suspiciuni, printre altele, ca au fost.

FOTO + VIDEO: Un urs traieste cu o familie din Rusia, de peste 20 de ani

In urma cu 23 de ani, o familie din Moscova a adoptat un urs care avea doar trei luni. insa Svetlana and Yuriy Panteleenko nu s-au putut desparti de noul lor animal de companie desi el a crescut foarte mult, astfel ca Stepan a devenit parte din viata celor doi.

Proiect de 2,3 milioane de euro pentru colectarea deseurilor, derulat in 23 de orase din Romania

Un numar de 23 de orase din Romania vor beneficia de un proiect de colectare a deseurilor, in valoare de 2,3 milioane de euro, din care 1,09 milioane de euro finantare norvegiana, a carui perioada de implementare s-a incheiat in aprilie 2016, conform datelor prezentate, astazi, intr-o dezbatere de specialitate, de catre implementatorul proiectului, GreenTech, precizeaza unele surse din presa.

Lanidor intra in retail-ul de fashion din Romania cu brandul LA Woman

Lanidor, unul dintre cei mai mari retaileri portughezi de haine pentru femei, intra pe piata din Romania cu brandul LA Woman, investitia depasind 100. 000 de euro.

in timp ce bacteriile ucigase invadau spitalele din Romania, demnitarii si medicii se tratau in strainatate

Un ministru, doi secretari de stat si disrectorului unuia dintre cele mai mari si cunoscute spitale din tara au ales sa se trateze in strainatate de afcetiunile de care sufereau. in acest timp, in Romania, mureau oameni din cauza infectiilor din spitale.

Blaj aLive, cel mai accesibil festival de muzica din Romania. Peste 30 de artisti vor concerta pe Campia Libertatii

Mii de fani ai muzicii din tara si din strainatate sunt asteptati in perioada 18-19 iunie 2016 la Marea Adunare de la Blaj aLive de pe Campia Libertatii. Fanii vor asculta cele mai variate genuri muzicale si vor putea dansa in iarba pe ritmurile unora celor mai cunoscuti artisti ai momentului, la cel mai accesibil festival multicultural din Romania.

Singura biserica din Romania aflata intr-un sens giratoriu

Biserica Sfantul Mina din municipiul Botosani este singurul asezamant amplasat in interiorul unui sens giratoriu. Respectivul lacas de cult, ridicat in 1987 pe locul unei biserici de lemn.

REVISTA PRESEI. Un spital din Romania continua sa foloseasca dezinfectanti Hexi Pharma

Presa de marti continua sa prezinte situatia din domeniul sanatatii si paradoxurile ei.

Cei mai mari finantatori din Romania

Bancile din Romania isi indeplinesc rolul de intermediar financiar in proportie de 90%, in acest context sistemul bancar autohton fiind cel mai mare finantator al economiei si societatii romanesti.

Profitshare organizeaza prima scoala de vara in marketing afiliat din Romania

Profitshare - platforma de marketing afiliat cu cele mai mari vanzari din Romania si Bulgaria organizeaza prima editie a evenimentului Affiliate Summer School, in perioada 30 iunie -3 iulie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )