Libnet.ro
UNICEF

01:05

Perchezitii la APM Alba Iulia intr-un dosar de coruptie. Procurorii DNA au fost si acasa la directorul Agentiei de Protectia Mediului

Adevărul Adevărul,
Perchezitii la APM Alba Iulia intr-un dosar de coruptie. Procurorii DNA au fost si acasa la directorul Agentiei de Protectia Mediului

Procurorii DNA au verificat mai multe dosare, in aceasta dimineata, din biroul directorului APM Alba Iulia, Mihaela Mih Dehelean. Acestia ar fi facut perchezitii si la domiciliul directorului. continuă pe Adevărul

Perchezitii DNA la Agentia pentru Protectia Mediului din Alba Iulia, intr-un caz de coruptie

Procurorii anticoruptie efectueaza, miercuri, doua perchezitii in Alba Iulia, intr-un dosar de coruptie. Este vizata si Agentia pentru Protectia Mediului Alba, sustin surse judiciare citate de Mediafax.

UPDATE. Sefa Agentiei pentru Protectia Mediului Alba, audiata de procurori in dosarul de coruptie

Procurorii anticoruptie efectueaza, miercuri, doua perchezitii in Alba Iulia, intr-un dosar de coruptie. Este vizata si Agentia pentru Protectia Mediului Alba, sustin surse judiciare citate de Mediafax.

Perchezitii DNA la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Alba

Procurorii DNA fac doua perchezitii la Alba Iulia, intr-un dosar care vizeaza fapte de coruptie savarsite in perioada 2013-2014, una dintre descinderi avand loc la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului.

Directorul DSVSA Sibiu, Serban Tichindelean, a fost arestat la domiciliu intr-un dosar de coruptie si raspandirea bolilor la animale

Serban Tichindelean, directorul DSVSA Sibiu, a fost arestat la domiciliu pentru 30 de zile, in timp ce consilierul juridic al institutiei Mirela Olteanu va fi cercetata sub control judiciar pentru fapte de coruptie in urma unei decizii luate, marti, de Tribunalul Alba, informeaza Mediafax.

Perchezitii si filtre rutiere la Constanta, intr-un dosar de contrabanda cu tigari

Peste 180 de politisti efectueaza, miercuri seara, 37 de perchezitii pe raza judetului Constanta, la persoane banuite de contrabanda cu tigari.

Deschiderea anului universitar la Alba Iulia. 4.500 de studenti invata la Universitatea 1 Decembrie 1918

Universitatea 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia a deschis oficial anul universitar 2014-2015, in cadrul unei festivitati organizate la Casa de Cultura a Studentilor, in prezenta ministrului delegat pentru invatamant Superior, Mihnea Costoiu, a conducerii UAB si autoritatilor judetene si locale. Zece studenti de la UAB, cu rezultate excelente in anii de studiu, au fost rasplatiti de primarul Mircea Hava cu premii in bani.

Sapte tineri din trei judete condamnati la Alba Iulia la pedepse cu inchisoarea pentru vanzari fictive pe internet

Sapte tineri judecati pentru infractiuni de inselaciune prin internet au fost condamnati definitiv la Curtea de Apel Alba Iulia, la cate 3 ani de inchisoare cu suspendare. Inculpatii au beneficiat de legea penala mai favorabila si de faptul ca una dintre infractiunile pentru care au fost trimisi in judecata a fost dezincriminata.

Perchezitii in Bucuresti si Ilfov, intr-un dosar de evaziune fiscala de 25 milioane de euro

Politistii efectueaza luni dimineata 10 perchezitii in Bucuresti si judetul Ilfov, fiind vizate locuintele mai multor persoane si sediile unor societati comerciale, banuite de comiterea unor infractiuni de evaziune fiscala in domeniul serviciilor de paza si securitate. 12 persoane vor fi conduse la audieri.

Perchezitii la firme de paza din Capitala intr-un dosar de evaziune fiscala, cu un prejudiciu de 10 milioane de euro

Oamenii legii efectueaza la aceasta ora 10 perchezitii in Bucuresti si Ilfov, ce vizeaza mai multe persoane suspectate de evaziune fiscala. Prejudiciul estimat de anchetatori se ridica la 10 milioane de euro, potrivit Digi24.

Debut cu victorie pentru CSU Alba Iulia in campionatul national de baschet feminin

Echipa antrenata de Miroslav Popov a invins, pe teren propriu, pe Phoenix Galati, intr-o partida care a contat pentru etapa I a Ligii Nationale de baschet feminin.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )