Libnet.ro
UNICEF

14:30

Perchezitii in Caras-Severin, Timis si Mehedinti, la persoane suspectate de evaziune fiscala.

România Liberă România Liberă,
Perchezitii in Caras-Severin, Timis si Mehedinti, la persoane suspectate de evaziune fiscala.

Politistii fac, luni, zece perchezitii in judetele Caras-Severin, Timis si Mehedinti, la locuintele unor persoane suspectate de contrabanda cu tigari si evaziune fiscala, informeaza Mediafax. Prejudiciul este estimat la peste 350. 000 de lei. Perchezitiile sunt facute de politistii de investigare a fraudelor din Inspectoratul de Politie al Judetului Caras-Severin intr-un dosar penal in care sunt cercetate mai multe persoane, se arata intr-un comunicat de presa al Politiei Romane. Citeste si . continuă pe România Liberă

Descinderi in Caras-Severin, Timis si Mehedinti

In aceasta dimineata, sunt in derulare 10 perchezitii in judetele Timis, Mehedinti si Caras-Severin, la mai multi suspecti de evaziune fiscala si contrabanda cu tigari.

Avertizare de fenomene meteorologice imediate in Caras-Severin

Meteorologii au emis, vineri, o noua atentionare Cod Galben de averse, vant puternic si grindina, valabila in urmatoarea ora in zone din judetul Caras-Severin.

Cisterna cu gaz petrolier lichefiat, rasturnata pe DN 6, in Caras-Severin

Circulatia rutiera este blocata, duminica, pe DN 6, intre localitatile Cornea si Plugova, judetul Caras-Severin, dupa ce o cisterna incarcata cu gaz petrolier lichefiat s-a rasturnat pe sosea, fara ca vreo persoana sa fie ranita, relateaza Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )