Libnet.ro
UNICEF

18:00

Perchezitii la CFR Calatori si CFR Marfa, intr-un dosar privind infractiuni de coruptie

Antena3 Antena3,
Perchezitii la CFR Calatori si CFR Marfa, intr-un dosar privind infractiuni de coruptie

Sunt perchezitii de amploare la aceasta ora la CFR Calatori si CFR Marfa. Procurorii au descins la 22 de locatii in Bucuresti, Ilfov, Cluj si Galati. Sunt vizate fapte de coruptie din perioada 2012-2014. Ac. continuă pe Antena3

Perchezitii la CFR Calatori si CFR Marfa, intr-un dosar de coruptie

Procurorii DNA fac, in aceasta dimineata, 22 de perchezitii in Bucuresti si judetele Ilfov, Cluj si Galati, unde sunt vizate si sediile CFR Calatori si CFR Marfa, precum si SC Transferoviar Calatori, intr-un dosar privind infractiuni de coruptie comise.

VIDEO. UPDATE. 22 de perchezitii in Bucuresti, Cluj, Ilfov si Galati, intre care doua la sediile CFR Calatori si CFR Marfa. Fostul director Alexandru Gavris, cercetat pentru abuz in serviciu

22 perchezitii se desfasoara, marti dimineata, la CFR Calatori Bucuresti si Galati si CFR Marfa, fiind vizate persoane cu functii de conducere. Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Serviciul Teritorial Cluj efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni de coruptie, comise in perioada 2012-2014.

22 de perchezitii in Bucuresti, Cluj, Ilfov si Galati, intre care doua la sediile CFR Calatori si CFR Marfa. Sunt vizate persoane din conducere

22 perchezitii se desfasoara, marti dimineata, la CFR Calatori Bucuresti si Galati si CFR Marfa, fiind vizate persoane cu functii de conducere. Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Serviciul Teritorial Cluj efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni de coruptie, comise in perioada 2012-2014.

Perchezitii la CFR Calatori Bucuresti si Galati: Sunt vizate persoane cu functii de conducere

Un numar de 22 perchezitii se desfasoara, marti dimineata, la CFR Calatori Bucuresti siGalati, fiind vizate persoane cu functii de conducere, relateazaB1 TV. De asemenea, perchezitiile mai au.

DNA efectueaza perchezitii in 22 de locatii din Bucuresti, Cluj, Ilfov, Galati/ Este vizata CFR Calatori

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie efectueaza marti perchezitii domiciliare in 22 locatii situate in Bucuresti si in judetele Cluj, Ilfov, Galati, din care doua la sediile unor institutii publice iar restul la sediile unor societati comerciale si domiciliile unor persoane fizice, intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni de coruptie comise in perioada 2012-2014, precizeaza DNA intr-un comunicat. Potrivit Agerpres, care citeaza surse, este vizata compania CFR Calatori Bucuresti. B1 TV relateaza ca, potrivit unor surse judiciare sunt vizate persoane cu functii de conducere in CFR Calatori. Vom reveni cu amanunte.

Perchezitii DNA la CFR Calatori si la persoane din conducerea CFR

Procurorii DNA efectueaza, in aceasta dimineata, perchezitii in Bucuresti si alte trei judete, sursele de presa transmitand ca acestea ar viza sedii ale CFR Calatori, sediile unor societati comerciale si domiciliile unor persoane din conducerea CFR.

Perchezitii DNA la CFR Calatori

Procurorii DNA efectueaza, in aceasta dimineata, perchezitii in Bucuresti si alte trei judete, ele vizand sedii ale CFR Calatori, sediile unor societati comerciale si domiciliile unor persoane din conducerea CFR, surse apropiate situatiei declarand pentru Ziarul Bursa ca exista un mandat de perchezitie pentru sediul central al CFR Calatori.

Conducerea Transferoviar Grup ar fi dat mita pentru a obtine contracte de la CFR Calatori si Salrom

UPDATE:Patronul Transferoviar, Mitica Calin, ar fi dat mita unor sefi de la CFR Calatori si Salrom, prin intermediari, pentru a obtine contracte de lucrari, prin fraudarea achizitiilor publice, unele.

DNA face perchezitii in 22 de locatii din Bucuresti, Cluj, Ilfov, Galati / Este vizat omul de afaceri Calin Mitica

Procurorii DNA fac marti perchezitii in 22 locatii situate in Bucuresti si in judetele Cluj, Ilfov, Galati, intr-un dosar care priveste fapte de coruptie in epicentrul carora s-ar afla omul de afaceri Calin Mitica. Potrivit DNA, Calin Mitica ar fi manipulat mai multe licitatii la compania de productie a sarii Salrom in favoarea companiei sale de transport feroviar Transferoviar Grup in detrimentul CFR Marfa. De asemenea, DNA il acuza pe Calin Mitica de corupere a unor oficiali din conducerea CFR Calatori pentru a acorda contracte de reparatii companiei sale Remarul 16 Februarie SA. Astfel, Calin Mitica e acuzat ca a constituit un grup infractional organizat, alaturi de Kinga Madarasan si Stefan Adriian. Vom reveni cu amanunte.

Omul de afaceri Calin Mitica a devalizat CFR Calatori si a furat contracte cuvenite CFR Marfa

Cele 22 de perchezitii ale DNA din Bucuresti, Cluj, Ilfov, Galati vizeaza devalizarea CFR de catre o grupare infractionala organizata, coordonata de omul de afaceri Calin Mitica.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,261 seconds )