Libnet.ro
UNICEF

17:30

Perchezitii DIICOT in mai multe judete: Zeci de persoane, suspectate de camatarie

B1 B1,
Perchezitii DIICOT in mai multe judete: Zeci de persoane, suspectate de camatarie

Descinderi ale DIICOT la camatarii din judetul Ialomita! Procurorii au verificat peste 130 de locuinte. Percheziti au avut loc in mai multe judete, printre care si Constanta, Brasov, Galati, Ilfov, dar si. continuă pe B1

Explozie urmata de un incendiu intr-un bloc din Medgidia: Mai multe persoane au fost ranite

Mai multe persoane au fost ranite, marti seara, in urma unei explozii care a avut loc intr-un bloc de locuinte din Medgidia si care a fost urmata de un incendiu puternic, transmite Mediafax. Explozia a avut loc.

Doi barbati din Craiova, retinuti dupa ce au exploatat sexual mai multe tinere

Craiovenii sunt acuzati ca au fi traficat mai multe tinere, in Anglia, in scopul exploatarii sexuale. Tinerii au fost retinuti si sunt acuzati de trafic de persoane.

Rusia trimite mai multe avioane de vanatoare la baza din Armenia (presa).

Mai multe avioane de vanatoare MiG-29 au fost trimise de Rusia la baza aeriana Erebuni din Armenia, a anuntat un oficial militar rus, conform Mediafax. Rusia a trimis anterior la baza aeriana rusa de la aeroportul Erebuni, aflat in apropiere de Erevan, cel putin 16 avioane MiG-29 Fulcrum, in cadrul acordului de cooperare in domeniul apararii incheiat de statele din Comunitatea Statelor Independente. Mai multe avioane MiG-29 au ajuns la baza aeriana rusa de la Erebuni si au fost puse in .

Vrancea: Mai multe localitati au fost afectate de alunecari de teren

Mai multe localitati din judetul Vrancea au fost afectate de alunecari de teren, iar un batran a fost evacuat din casa, relateaza Mediafax. Cele mai mari probleme s-au inregistrat in comunele Gura.

Peste 100.000 de cereri de inscriere la clasa pregatitoare, cele mai multe in Bucuresti, Iasi si Suceava

Peste 103. 000 de cereri de inscriere in clasa pregatitoare au fost inregistrate pana luni seara, cele mai multe fiind in Bucuresti si judetele Iasi, Suceava, Constanta, Prahova si Timis, potrivit Ministerului Educatiei.

Ninge in Gorj. Drumarii au intervenit cu mai multe utilaje de deszapezire pe DN 67 C, spre Ranca.

Mai multe utilaje de deszapezire au fost trimise, marti dimineata, pentru a indeparta zapada depusa pe Drumul National 67 C, spre Ranca, dar si pe alte trasee din judet, dupa ce luni noapte a nins, stratul de zapada ajungand la aproximativ zece centimetri, conform Mediafax. Potrivit sefului Sectiei Drumurilor Nationale Gorj, Ion Tudor, circulatia rutiera spre statiune se desfasoara fara probleme, in trafic nefiind foarte multe masini. Citeste si: Vin zile ploiase. La munte ninge. Prognoza .

Mai multe fragmente de ziduri, printre care si cateva din Templul zeitei Venus, s-au prabusit la Pompei

Mai multe fragmente de ziduri, provenind din Templul zeitei Venus, un mormant si o veche pravalie care faceau parte din ruinele orasului Pompei, s-au prabusit in ultimele zile din cauza ploilor, potrivit.

O banda de hoti romani a fost trimisa dupa gratii. Sase romani au comis mai multe jafuri in toata Austria

Sase romani au ajuns in arestul politiei dupa ce ar fi comis mai multe jafuri in toata Austria. Romanii sunt acuzati ca jefuiau magazine de aparate electronice si electrocasnice in doar cateva minute.

Peste 90.000 de inscrieri la clasa pregatitoare. Cele mai multe sunt in Bucuresti

In numai 6 zile de cand au inceput inscrierile in clasa pregatitoare, au fost inregistrate aproape 91. 000 de cereri. Cele mai multe sunt in Bucuresti si judetele Iasi, Suceava, Constanta si Timis.

Eleva disparuta de mai multe zile

O eleva din orasul Rovinari este cautata de mai multe zile de catre parinti si oamenii legii. Aceasta a plecat de acasa si nu s-a mai intors.

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2744 seconds )