Libnet.ro
UNICEF

09:00

Mai multe fragmente de ziduri, printre care si cateva din Templul zeitei Venus, s-au prabusit la Pompei

B1 B1,
Mai multe fragmente de ziduri, printre care si cateva din Templul zeitei Venus, s-au prabusit la Pompei

Mai multe fragmente de ziduri, provenind din Templul zeitei Venus, un mormant si o veche pravalie care faceau parte din ruinele orasului Pompei, s-au prabusit in ultimele zile din cauza ploilor, potrivit. continuă pe B1

O banda de hoti romani a fost trimisa dupa gratii. Sase romani au comis mai multe jafuri in toata Austria

Sase romani au ajuns in arestul politiei dupa ce ar fi comis mai multe jafuri in toata Austria. Romanii sunt acuzati ca jefuiau magazine de aparate electronice si electrocasnice in doar cateva minute.

Peste 90.000 de inscrieri la clasa pregatitoare. Cele mai multe sunt in Bucuresti

In numai 6 zile de cand au inceput inscrierile in clasa pregatitoare, au fost inregistrate aproape 91. 000 de cereri. Cele mai multe sunt in Bucuresti si judetele Iasi, Suceava, Constanta si Timis.

Eleva disparuta de mai multe zile

O eleva din orasul Rovinari este cautata de mai multe zile de catre parinti si oamenii legii. Aceasta a plecat de acasa si nu s-a mai intors.

Peste 14.400 de locuri de munca disponibile la nivel national. Cele mai multe in Bucuresti, Cluj, Prahova si Arad

Peste 14. 400 de locuri de munca sunt disponibile, la nivel national, cele mai multe fiind in Bucuresti si judetele Cluj, Prahova, Arad si Iasi.

Ministrul rus al Apararii: Prezenta militara rusa se va extinde in mai multe zone ale lumii

Rusia negociaza crearea unor baze militare in cateva tari din Asia de Sud-Est si America Centrala, a declarat ministrul rus al Apararii, Serghei Soigu, citat de Vocea Rusiei.

Elvetia a blocat averile a 20 de fosti oficiali ucraineni, printre care si Ianukovici si fiul sau

Guvernul elvetian a publicat vineri o ordonanta prin care blocheaza averile a 20 de fosti oficiali ucraineni, majoritatea fosti ministri in cadrul fostului Guvern, dar si pe ale lui Viktor Ianukovici si fiului.

De la 1 martie, mai multe subunitati din cadrul IPJ Arges au noi sefi

De la 1 martie, s-au produs schimbari in cadrul conducerii subunitatilor de la nivelul Inspectoratului de Politie Judetean Arges. Scopul este eficientizarea activitatilor de combatere si prevenire a faptelor antisocociale care pot afecta siguranta cetatenilor, dupa cum spune inspectorul principal Madalin Zamfir, purtator de cuvant al Politiei Arges.

Kanye West aduce albumul si turneul Yeezus in cinematografe! Afla aici mai multe detalii + vezi un trailer!

Yeezus, cel de-al 6-lea album din cariera lui Kanye West, a fost catalogat de numeroase publicatii internationale drept cel mai.

Politia, cu ochii pe ilegalitati. Cele mai multe nereguli au fost comise de soferi

Ca sa previna producerea oricaror fapte antisociale, politistii calaraseni au iesit in teren, in perioada 28 februarie 2 martie, zonele vizate fiind discotecile si barurile din mediul rural.

OSCAR 2014: Momentul PENIBIL in care una din cele mai bune actrite CADE pe covorul rosu. E urmarita de ghinion

PREMIILEOSCAR 2014: Parada tinutelor de gala de pe covorul rosu este unul din cele mai asteptate momente. Criticii de moda, paparazzii, dar si oamenii de rand asteapta cu sufletul la gura defilarea.

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )