Libnet.ro
UNICEF

06:30

Perchezitii la persoane banuite de furt de motorina de la o autobaza din Bucuresti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Perchezitii la persoane banuite de furt de motorina de la o autobaza din Bucuresti

Politistii din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti efectueaza astazi peste 30 de perchezitii in Bucuresti, Ilfov si Ialomita, intr-un dosar cu privire la fapte de delapidare si furt de motorina de la o autobaza din Bucuresti, precizeaza mai multe surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Antrenorul unei echipe de handbal din Bucuresti, arestat pentru ca viola minore de 10 ani

Antrenorul unei echipe de handbal din Bucuresti a fost arestat preventiv, fiind acuzat ca a violat sapte sportive cu varste intre 10 si 14 ani, scrie ziare. com. Ion Tibru, in varsta de 65 de ani, ar fi comis 15.

Un antrenor de handbal din Bucuresti, arestat preventiv pentru ca ar fi abuzat sexual fete pe care le pregatea la un club privat

Ion Tibru, antrenor de handbal din Bucuresti, a fost arestat preventiv pentru ca ar fi abuzat sexual cel putin 7 fete pe care le pregatea la un club de handbal privat din Capitala. Profesorul este acuzat de 15.

Patru turisti din Bucuresti, blocati intr-o zona cu zapada din Bucegi

Patru tineri din Bucuresti au ramas blocati, sambata dupa-amiaza, pe un traseu din masivul Bucegi, intr-o zona in care inca mai exista zapada, acestia cerand ajutorul salvatorilor montani, transmite Agerpres.

Secretarul general Stoltenberg inaugureaza comandamentul NATO din Bucuresti

Secretarul general al Aliantei Atlantice, Jens Stoltenberg, va sosi la Bucuresti pentru a inaugura sediul primului dintre cele doua comandamente NATO care vor functiona in Romania.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3099 seconds )