Libnet.ro
UNICEF

08:15

Performanta. Elevii romani, pe locul I la Olimpiada Balcanica de Matematica pentru Juniori

România Liberă România Liberă,
Performanta. Elevii romani, pe locul I la Olimpiada Balcanica de Matematica pentru Juniori

Elevii romani au obtinut locul I pe natiuni la Olimpiada Balcanica de Matematica pentru Juniori de anul acesta, dupa ce au castigat sase medalii - cinci de aur si una de argint, informeaza Ministerul Educatiei . continuă pe România Liberă

Performanta de exceptie: Romania a ocupat locul I la Olimpiada Balcanica de Matematica pentru Juniori, cu 5 medalii de aur si una de argint

Elevii romani care au facut parte din lotul national la Olimpiada Balcanica de Matematica pentru Juniori au obtinut 5 medalii de aur - dintre care 2 cu punctaj maxim - si o medalie de argint. Rezultatele obtinute au plasat Romania pe locul I in competitia pe natiuni. La olimpiada au participat elevi din 17 tari, anunta Societatea de Stiinte Matematice din Romania. Vezi in articol cine sunt olimpicii Romaniei.

Elevii romani, locul I la Olimpiada Balcanica de Matematica pentru Juniori

Elevii romani au obtinut locul I pe natiuni la Olimpiada Balcanica de Matematica pentru Juniori de anul acesta, dupa ce au castigat sase medalii - cinci de aur si una de argint, informeaza Ministerul.

Patru medalii de aur si una de argint pentru elevii romani la Balcaniada de Matematica pentru juniori

Elevii romani au castigat patru medalii de aur si o medalie de argint la Olimpiada Balcanica de Matematica pentru Juniori. Rezultatele au plasat Romania pe locul I in randul statelor care au intrat in competitie.

Elevii romani au obtinut patru medalii, inclusiv doua de aur, la Olimpiada de Informatica a Europei Centrale

Elevii care fac parte din lotul de informatica al Romaniei au obtinut patru medalii, dintre care doua de aur, una argint si una de bronz, la Olimpiada de Informatica a Europei Centrale CEOI), desfasurata in.

Elevii romani au cucerit patru medalii, dintre care doua de aur, la Olimpiada de Informatica a Europei Centrale

Lotul de informatica al Romaniei a obtinut patru medalii: douamedalii de aur, o medalie de argint si o medalie de bronz, la Olimpiada de Informatica a Europei Centrale CEOI), desfasurata in perioada 18-23 iunie, la Jena, in Germania.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )